Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros dekopírfűrész 2*4,0 Ah akkuval, kofferben

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 3 fokozatban állítható pengeelőtolás, valamint a 45° szögvágási kapacitás, optimális üzemidejét pedig az innovatív lítium-ion technológia biztosítja. A terméket praktikus kofferben szállítjuk, 2 db 4,0 Ah lítium-ion akkumulátorral, valamint egy 120 perces töltővel együtt.

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros dekopírfűrész akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 3 fokozatban állítható pengeelőtolás, valamint a 45° szögvágási kapacitás, optimális üzemidejét pedig az innovatív lítium-ion technológia biztosítja.

Ár:
23.790 Ft

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros körfűrész 2*4,0 Ah akkuval, kofferben

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros körfűrész kiváló minőségű barkácsgép, mely hathatós segítséget jelent a különböző faanyagok vágásához, hiszen nagy teljesítményű és erőteljes motorja szinte bármilyen konvencionális vagy rendhagyó vágási feladattal megbirkózik. A terméket praktikus kofferben, 2 db 4,0 Ah lítium-ion akkumulátorral és egy 120 perces töltővel együtt szállítjuk.

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros körfűrész akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros körfűrész kiváló minőségű barkácsgép, mely hathatós segítséget jelent a különböző faanyagok vágásához, hiszen nagy teljesítményű és erőteljes motorja szinte bármilyen konvencionális vagy rendhagyó vágási feladattal megbirkózik.

Ár:
34.890 Ft

db

Stanley Fatmax 18V 2,0 Ah akkumulátoros orrfűrész 2*2,0 Ah akkuval, kofferben

A Stanley Fatmax 18V SFM akkumulátoros orrfűrész precíz, pontos vágást biztosít, akár fával, akár fémmel vagy műanyaggal dolgozik. Az erőteljes készülék 25 mm lökethosszal maximálisan 3000 min^-1 löketszámot produkál: így a legkülönfélébb típusú és anyagvastagságú munkadarabokat is könnyedén, tökéletes eredménnyel vághatja el.

db

Stanley Fatmax 18V 2,0 Ah akkumulátoros orrfűrész akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V SFM akkumulátoros orrfűrész precíz, pontos vágást biztosít, akár fával, akár fémmel vagy műanyaggal dolgozik. Az erőteljes készülék 25 mm lökethosszal maximálisan 3000 min^-1 löketszámot produkál: így a legkülönfélébb típusú és anyagvastagságú munkadarabokat is könnyedén, tökéletes eredménnyel vághatja el.

Ár:
27.790 Ft

db

Stanley Fatmax 18V 2,0 Ah akkumulátoros multifunkciós szerszámgép, 2*2,0 Ah akku, koffer

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros multifűrész 19 részes tartozék készletének köszönhetően az összes vágási, csiszolási, aprítási és kaparási feladatot elvégzi. A készülék sebességét az aktuális feladathoz igazítva a szerszámot 8000 min^-1 és 18000 min^-1 fordulatszám között, 1.4/2.8° oszcillációs szögben működtetheti. A csomagot praktikus kofferben, 2 db 2,0 Ah erősségű lítium-ion akkumulátorral és egy 60 perces gyorstöltővel szállítjuk.

db

Stanley Fatmax 18V 2,0 Ah akkumulátoros multifunkciós szerszámgép akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros multifűrész 19 részes tartozék készletének köszönhetően az összes vágási, csiszolási, aprítási és kaparási feladatot elvégzi. A készülék sebességét az aktuális feladathoz igazítva a szerszámot 8000 min^-1 és 18000 min^-1 fordulatszám között, 1.4/2.8° oszcillációs szögben működtetheti.

Ár:
26.990 Ft

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros sarokcsiszoló, 2*4,0 Ah akku, koffer

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros sarokcsiszoló nem hiányozhat egyetlen ambiciózus barkácsoló vagy ezermester eszköztárából sem! Nem fog csalódni, akár csiszolásra, akár simításra, akár rozsda eltávolítására használja. A 4,0 Ah erősségű akkumulátor optimális üzemidőt biztosít. A terméket praktikus kofferben, 2 db 4,0 Ah erősségű lítium-ion akkumulátorral és egy gyorstöltővel szállítjuk.

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros sarokcsiszoló akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros sarokcsiszoló nem hiányozhat egyetlen ambiciózus barkácsoló vagy ezermester eszköztárából sem! Nem fog csalódni, akár csiszolásra, akár simításra, akár rozsda eltávolítására használja. A 4,0 Ah erősségű akkumulátor optimális üzemidőt biztosít.

Ár:
31.790 Ft

db

Stanley Fatmax 18V akkumulátoros deltacsiszoló 2,0 Ah

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros deltacsiszoló remek választás lehet, ha nehezen hozzáférhető felületek, sarkok és élek igényes megmunkálására vállalkozik. Az alacsony profilú, 1 mm rezgéskörű készüléket szövettáskában, 1 db 2,0 Ah lítium-ion akkumulátorral és töltőkészülékkel szállítjuk.

db

Stanley Fatmax 18V akkumulátoros deltacsiszoló akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros deltacsiszoló remek választás lehet, ha nehezen hozzáférhető felületek, sarkok és élek igényes megmunkálására vállalkozik. Az alacsony profilú, 1 mm rezgéskörű készüléket akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Ár:
17.790 Ft

db

Stanley Fatmax 18V akkumulátoros excentercsiszoló 2,0 Ah

A 125 mm-es csiszolólappal rendelkező Stanley Fatmax 18V akkumulátoros excentercsiszoló remek szolgálatot tesz fa, műanyag és fém csiszoláshoz a barkácsolók számára. A vezeték nélküli csiszoló rugalmassá és magas minőségűvé teszi a munkavégzést: a termék mozgatásával egyszerűen és biztonságosan csiszolhatjuk a fát anélkül, hogy nyomot hagyna. A terméket szövet hordtáskában, 1 db 2,0 Ah lítium-ion akkumulátorral és töltőkészülékkel szállítjuk.

db

Stanley Fatmax 18V akkumulátoros excentercsiszoló akku és töltő nélkül

A 125 mm-es csiszolólappal rendelkező Stanley Fatmax 18V akkumulátoros excentercsiszoló remek szolgálatot tesz fa, műanyag és fém csiszoláshoz a barkácsolók számára. A vezeték nélküli csiszoló rugalmassá és magas minőségűvé teszi a munkavégzést: a termék mozgatásával egyszerűen és biztonságosan csiszolhatjuk a fát anélkül, hogy nyomot hagyna.

Ár:
17.790 Ft

db

Stanley Fatmax 710W lengőpengés dekopírfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 710W lengőpengés dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 45° szögvágási kapacitás, valamint az állítható pengeelőtolás biztosítja – utóbbi tulajdonság a fűrészlap élettartamát is meghosszabbítja. A készüléket a mellékelt praktikus kofferben tárolhatja és szállíthatja.

Ár:
25.390 Ft

Teljesítmény:
750 W

db

Stanley Fatmax 1650W körfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 1650W körfűrész kiváló minőségű barkácsgép, mely hathatós segítséget jelent a különböző faanyagok vágásához.  Nagy teljesítményű és erőteljes motorja szinte bármilyen konvencionális vagy rendhagyó vágási feladattal megbirkózik. A terméket minőségi, fém csatokkal ellátott praktikus kofferben szállítjuk.

Ár:
36.290 Ft

Teljesítmény:
1650 W

db

Stanley Fatmax 1650W körfűrész

A Stanley Fatmax 1650W körfűrész kiváló minőségű barkácsgép, mely hathatós segítséget jelent a különböző faanyagok vágásához.  Nagy teljesítményű és erőteljes motorja szinte bármilyen konvencionális vagy rendhagyó vágási feladattal megbirkózik.

Ár:
33.290 Ft

Teljesítmény:
1650 W

db

Stanley Fatmax 650W körfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 650W kézi körfűrész nélkülözhetetlen segítséget jelent a különböző faanyagok, fém, csempe vagy akár kábelek vágásához.  Karcsú, 650 W teljesítményű motorja, mely 5500 min^-1 fordulatszámot generál, szinte bármilyen vágási feladattal megbirkózik. A könnyen és gyorsan kezelhető mélységállító kar, valamint a pontosságot nagymértékben növelő lézer vonal segítségével precíz vágásokat ejthet a megmunkálandó anyagon. A terméket praktikus kofferben szállítjuk.

Ár:
36.290 Ft

Teljesítmény:
650 W

db

Stanley Fatmax 1500W 216mm gérfűrész

A Stanley Fatmax 1500W gérfűrésze egyetlen ezermester eszköztárából sem hiányozhat! A nagyteljesítményű szénkefés motornak köszönhetően a kiváló minőségű, 216x30 mm méretű, 40 fogú keményfém fűrészlappal könnyedén méretre vághatja vagy elfűrészelheti a munkadarabokat. Az előfókuszált készülék gyorsabb leállást és precízebb ismétlődő vágásokat is lehetővé tesz. A hosszabb élettartam érdekében a gérfűrész idővel elhasználódó szénkeféi kicserélhetők.

Ár:
101.590 Ft

Teljesítmény:
1500 W

db

Stanley Fatmax 1050W lengőpengés orrfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 1050W lengőpengés orrfűrész segítségével feladatok széles spektruma végezhető el. Az erőteljes készülék 28 mm lökethosszal maximálisan 3500 min^-1 löketszámot produkál: így a legkülönfélébb típusú és anyagvastagságú munkadarabokat is könnyedén, tökéletes eredménnyel vághatja el. A készüléket praktikus kofferben, egy fa vágásához ideális, 150 mm-es TCT fűrészlappal együtt szállítjuk.

Ár:
41.290 Ft

Teljesítmény:
1050 W

db