Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Az Einhell ápolási és gépjárműtechnikai termékei között egész biztosan megtalálja az Önnek - és természetesen az autójának - legmegfelelőbbet! Olykor-olykor autójának is szüksége van egy kis ráncfelvarrásra, a karcok eltüntetésére... Varázsolja újjá a lakkozott felületeket sokoldalú polírozógépeink valamelyikével! 


Einhell CE-BC 1 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 1 M egy intelligens, mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék, amelyet a legkülönfélébb akkumulátor típusokhoz használhat. Legyen szó a szezonális járművek téliesítéséről vagy tavaszi újra üzemebe helyezéséről, kabriókról vagy motorkerékpárokról, az univerzális töltő nélkülözhetetlen segítség a műhelyben és a garázsban.

Ár:
6.990 Ft

db

Einhell CE-BC 2 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 2 M egy intelligens, mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék, amelyet zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz terveztek, és szinte minden gépjármű akkumulátor típushoz használhatók.

 

Ár:
8.990 Ft

db

Einhell CC-BC 4 M akkutöltő

Az Einhell CC-BC 4 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amelyet zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz terveztek, és szinte bármilyen gépjárműhöz használható. Az egyszerű használat és a praktikus tárolás érdekében a készüléket egy beépített fali tartókonzollal szállítjuk.

Ár:
11.990 Ft

db

Einhell CE-BC 4M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 4 M egy mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék, amelyet zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz terveztek: szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható.

Ár:
11.990 Ft

db

Einhell CE-BC 6 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 6 M egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható.

Ár:
16.490 Ft

db

Einhell CE-BC 10 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 10 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható.

Ár:
21.990 Ft

db

Einhell CE-BC 15 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 15 M egy olyan intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható.

Ár:
42.490 Ft

db

Einhell CC-BC 5 akkutöltő

Az Einhell CC-BC 5 akkumulátor töltő egy könnyen kezelhető, acéllemez házba épített 12 V-os töltőkészülék, amellyel egyszerűen feltöltheti az üres személygépjármű és motorkerékpár akkumulátorokat.

Ár:
8.990 Ft

db

Einhell CC-BC 8 akkutöltő

A CC-BC 8 akkumulátor töltő egy könnyen kezelhető, nagyteljesítményű készülék, amelyet kifejezetten személyautók és motorkerékpárok akkumulátorainak töltésére terveztek. Kiválaszthatja, hogy 6 V vagy 12 V feszültséggel töltse az akkumulátort, a töltőáram váltó kapcsolóval pedig beállíthatja, hogy személyautók vagy motorkerékpárok akkumulátoraihoz fogja használni.

Ár:
11.990 Ft

db

Einhell CC-BC 10 E akkutöltő

A CC-BC 10 E egy automata, nagyteljesítményű, 12 V-os elektromos akkumulátor töltő.Bár kifejezetten a modern, karbantartást nem igénylő akkumulátorokhoz tervezték, nagyszerű segítség a ritkán használt akkumulátorok fenntartó töltésének biztosításához is.

Ár:
12.990 Ft

db

Einhell CC-BC 12 akkutöltő

A CC-BC 12 egy könnyen kezelhető és erős, 12 voltos akkumulátor töltő, amelyet karcmentes, porfújt acéllemez házba építve szállítunk. A töltési folyamatot az ampermérő segítségével ellenőrizheti, amely mindig a pillanatnyi töltőáramot mutatja.

Ár:
12.990 Ft

db

Einhell CC-BC 15 akkutöltő

A CC-BC 15 egy univerzális akkumulátor töltő, amelyet 6/12/24 voltos gépjármű akkumulátorokhoz terveztek. A könnyen elérhető forgókapcsoló segítségével beállíthatja a töltési feszültséget és a kétfokozatú töltőáramot.

Ár:
21.990 Ft

db

Einhell CC-BC 22 E akkutöltő

A CC-BC 22 E egy automata, nagyteljesítményű, 12 V-os elektromos töltőkészülék, amelyen beállíthatja, hogy a töltőáram normál vagy gyorstöltés üzemmódban töltse az akkumulátort. Bár kifejezetten a modern, karbantartást nem igénylő akkumulátorokhoz tervezték, nagyszerű segítség a ritkán használt akkumulátorok fenntartó töltésének biztosításához is.

Ár:
23.990 Ft

db

Einhell CC-BC 30 akkutöltő

A CC-BC 30 egy nagyteljesítményű és erős töltő, amely az átváltható 6/12/24 V töltőfeszültségnek és az indítóberendezésnek köszönhetően tökéletes megoldás műhelyekben és személyszállításban történő használatra, valamint mezőgazdasági alkalmazásokra.

Ár:
51.990 Ft

db

Einhell CE-JS 8 jump starter

Az Einhell CE-JS 8 hordozható indításrásegítő és töltőkészülék egy olyan kompakt kialakítású, egyszerűen kezelhető energiaállomás, amely nem hiányozhat egyetlen gépkocsiból sem. Segítségével még akkor is beindíthatja autóját, mobiltelefonját, fényképezőgépét, ha annak akkumulátora teljesen lemerült.

Ár:
31.490 Ft

db

Einhell CE-JS 12 jump starter

Az Einhell CE-JS 12 hordozható indításrásegítő és töltőkészülék egy olyan kompakt kialakítású, egyszerűen kezelhető energiaállomás, amely nem hiányozhat egyetlen gépkocsiból sem. Segítségével még akkor is beindíthatja autóját, mobiltelefonját, fényképezőgépét, ha annak akkumulátora teljesen lemerült.

Ár:
38.990 Ft

db

Einhell CE-JS 18 jump starter

Az Einhell CE-JS 18 hordozható indításrásegítő és töltőkészülék egy olyan kompakt kialakítású, egyszerűen kezelhető energiaállomás, amely nem hiányozhat egyetlen gépkocsiból sem. Segítségével még akkor is beindíthatja autóját, mobiltelefonját, fényképezőgépét, ha annak akkumulátora teljesen lemerült.

Ár:
52.990 Ft

db

Einhell CC-AC 12V autós kompresszor

Az Einhell CC-AC 12 V autós kompresszor egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. A 12 V szivargyújtó csatlakozóval ellátott 2,9 méteres tápkábelnek köszönhetően a legkülönfélébb munkálatokat végezheti el a készülékkel: fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok kerekét, a labdákat vagy a kisebb matracokat. Soha ne hagyja otthon, ha útnak indul!

Ár:
4.990 Ft

db

Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor

Az Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor egy könnyen kezelhető, nagy teljesítményű és sokoldalú készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. Fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok kerekét, a labdákat vagy a kisebb matracokat. Soha ne hagyja otthon, ha útnak indul!

Ár:
12.990 Ft

db

Einhell CC-IW 450 ütvecsavarozó

Az Einhell CC-IW 450 elektromos ütvecsavarozója egy praktikus, kézreálló és nélkülözhetetlen segítőtárs, amely nem hiányozhat egyetlen ezermester műhelyéből és garázsából sem: segítségével a legkülönbözőbb munkákat is elvégezheti, akár a garázsban, akár a műhelyben használja a készüléket.

Ár:
16.990 Ft

db