Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkus hőlégbefúvó

Az Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkumulátoros hőlégbefúvót propán gáz max. 37 000 watt névleges hőteljesítménnyé történő átalakítására tervezték. A készülék a Power X-Change termékcsalád tagja, ezért az üzemeltetéséhez szüksége lesz egy 18 V akkumulátorra.

db

Einhell HGG 171 N gázos hőlégfúvó

A HGG 171 Niro egy nagy teljesítményű, ugyanakkor rendkívül egyszerűen kezelhető hőlégbefúvó. A készüléket építkezéseken történő használatra, jól szellőztetett tároló helyiségek, garázsok és sátrak fűtésére tervezték.

Ár:
41.490 Ft

db

Einhell HGG 300 N gázos hőlégfúvó

A HGG 300 Niro kimagasló teljesítményű, ugyanakkor rendkívül egyszerűen kezelhető hőlégbefúvó, amelyet teljesítményintenzív feladatokhoz terveztek. A készülék építkezéseken történő használatra, jól szellőztetett tároló helyiségek, garázsok, és nagyobb méretű sátrak fűtésére használható.

Ár:
46.990 Ft

db

Einhell DHG 360 dízel hőlégfúvó

A DHG 360 kimagasló teljesítményű dízel hőlégbefúvó ideális megoldás jól szellőző helyiségek fűtésére, újépítésű helyiségek szárítására, munkaterületek koncentrált fűtésére vagy más, hasonló jellegű feladatok elvégzésére. A hőlégbefúvót beépített, szabályozható termosztáttal szerelték fel, így bármikor könnyen be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet.

Ár:
189.990 Ft

db

Einhell TE-HA 2000 E hőlégfúvó

A TE-HA 2000 E hőlégfúvó olyan kiváló minőségű és nagy teljesítményű eszköz, ami nélkülözhetetlen segítség a régi lakkok és festékek eltávolításánál, forrasztási munkáknál, műanyag csövek összeillesztésénél és sok más otthoni munkánál. A szabadon beállítható hőmérséklet-szabályozónak és az egyszerűen kezelhető légmennyiség-szabályozónak köszönhetően a forró levegő a mindenkori feladat igényeinek megfelelően pontosan beállítható.

Ár:
17.990 Ft

Teljesítmény:
2000 W

db

Einhell TH-HA 2000 hőlégfúvó

A TH-HA 2000/1 hőlégfúvó olyan nagy teljesítményű eszköz, ami az otthon barkácsolóknak nagy szolgálatot tesz a régi lakkok és festékek eltávolításánál, forrasztási munkáknál, műanyag csövek összeillesztésénél és sok más területen. A hőmérséklet és a levegőmennyiség mindenkori igény szerinti beállítása céljából teljesítménye két fokozatban állítható.

Ár:
9.490 Ft

Teljesítmény:
2000 W

db

Einhell TC-HA 2000/1 hőlégfúvó

A TC-HA 2000/1 hőlégfúvó pisztoly egy nagyteljesítményű készülék, amellyel feloldhatja a megmunkálandó felületre száradt régi lakkot és festéket. A hőlégfúvó ezenkívül hathatós segítség forrasztáshoz, műanyag csövek összeillesztéséhez, és sok más, hasonló munkához. Kétféle teljesítményfokozat közül választhat: a hőmérsékletet és a levegőmennyiségét így a mindenkori feladathoz igazíthatja.

Ár:
8.990 Ft

Teljesítmény:
2000 W

db