Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Ha télen jégcsapok lógnak a műhelyben, akkor az Einhell professzionális hőlégfúvói nélkülözhetetlen segítőtársai lesznek. Az optimális fűtésről - a helyiség méretétől függően - a legkülönfélébb kialakítású készülékek gondoskodnak: az egyszerűen kezelhető és rugalmasan bevethető,


Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkus hőlégbefúvó

Az Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkumulátoros hőlégbefúvót propán gáz max. 37 000 watt névleges hőteljesítménnyé történő átalakítására tervezték. A készülék a Power X-Change termékcsalád tagja, ezért az üzemeltetéséhez szüksége lesz egy 18 V akkumulátorra.

db

Einhell HKL 2000 elektromos hősugárzó

A HKL 2000 hőlégfúvó átmeneti időszakban vagy különlegesen hideg napokon az egész ház fűtésére használható, hogy a lehető leggyorsabban biztosítsunk a kellemes hőmérsékletet. A nagy teljesítményű axiális hőlégfúvó és a praktikus, fokozatmentes állítható termosztát szabályozóval egyéni igényekhez állítható a légfűtés.

Ár:
6.490 Ft

db

Einhell QH 1800 kvarccsöves hősugárzó

A QH 1800 kvarc hősugárzó készülék praktikus fali fűtőberendezés. Ideálisan használható nem állandó jelleggel fűtött helyiségekbe. A három kapcsolófokozattal egyedileg állítható a három teljesítményi szint (600/1200/1800 W) és aktiválódik a három kvarcfűtőrúd.

Ár:
9.990 Ft

db

Einhell GS 4400 gázos hősugárzó

Az Einhell GS 4400 gázos hősugárzója egy praktikus fűtési megoldás, melyet - mivel nem igényel áramot - bárhol, bármikor használhat. A készüléket fokozatmentesen dönthető katalitikus kerámia égővel, valamint nyomás alatt öntött alumínium reflektorral szállítjuk.

Ár:
13.990 Ft

db

Einhell HGG 171 N gázos hőlégfúvó

A HGG 171 Niro egy nagy teljesítményű, ugyanakkor rendkívül egyszerűen kezelhető hőlégbefúvó. A készüléket építkezéseken történő használatra, jól szellőztetett tároló helyiségek, garázsok és sátrak fűtésére tervezték.

Ár:
41.490 Ft

db

Einhell HGG 300 N gázos hőlégfúvó

A HGG 300 Niro kimagasló teljesítményű, ugyanakkor rendkívül egyszerűen kezelhető hőlégbefúvó, amelyet teljesítményintenzív feladatokhoz terveztek. A készülék építkezéseken történő használatra, jól szellőztetett tároló helyiségek, garázsok, és nagyobb méretű sátrak fűtésére használható.

Ár:
46.990 Ft

db

Einhell DHG 360 dízel hőlégfúvó

A DHG 360 kimagasló teljesítményű dízel hőlégbefúvó ideális megoldás jól szellőző helyiségek fűtésére, újépítésű helyiségek szárítására, munkaterületek koncentrált fűtésére vagy más, hasonló jellegű feladatok elvégzésére. A hőlégbefúvót beépített, szabályozható termosztáttal szerelték fel, így bármikor könnyen be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet.

Ár:
189.990 Ft

db

Einhell EH 5000 elektromos hősugárzó

Az EH 5000 elektromos hőlégfúvó nagy teljesítményű álló fűtőkészülék különleges, fémanyagú fűtőelemekkel. Ideálisan alkalmas műhely, kisebb raktárak, partisátrak gyors fűtésére vagy helyiségek gyors szárítására. Két hőfokozat (2500/5000 W) és fokozatmentesen állítható termosztát segít a kívánt helyiséghőmérséklet kényelmes beállításában.

Ár:
42.490 Ft

db