Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell polírpárna (CE-CB 18, CC-PO 90)

Az Einhell polírpárna tartozékként szolgál a 240 mm korong átmérőjű CE-CB 18, valamint a CC-PO 90 típusú Einhell polírozógépekhez. A csomag 1 db textil polírozó korongot, valamint 1 db szintetikus polírozó korongot tartalmaz.

Ár:
3.290 Ft

db

Einhell porzsák, 12 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 12 liter űrtartalmú porzsákot tartalmaz, melyek elsősorban az Einhell TCVC 1812 S típusú száraz-nedves porszívóhoz használhatók. A porzsák emellett kompatibilis szinte minden 12 literes porszívóval.

Ár:
3.990 Ft

db

Einhell porzsák, 15 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 15 liter űrtartalmú porzsákot tartalmaz, melyek elsősorban az Einhell TCVC 1815 típusú száraz-nedves porszívóhoz használhatók. A porzsák emellett kompatibilis szinte minden 15 literes porszívóval.

Ár:
3.990 Ft

db

Einhell porzsák, 20 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 20 liter űrtartalmú porzsákot tartalmaz, melyek elsősorban az Einhell TCVC 1820 típusú száraz-nedves porszívókhoz használhatók. A porzsák emellett kompatibilis szinte minden 20 literes porszívóval.

Ár:
4.590 Ft

db

Einhell porzsák, 25 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 25 liter űrtartalmú papír porzsákot tartalmaz, melyek elsősorban az Einhell 25 literes porszívóihoz használhatók.

Ár:
4.990 Ft

db

Einhell porzsák, 30 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 30 liter űrtartalmú papír porzsákot tartalmaz, melyek univerzálisan alkalmasak minden Einhell 30 literes porszívóhoz.

Ár:
5.990 Ft

db

Einhell porzsák, 40 liter, 5 db/csomag

A csomag 5 db 40 liter űrtartalmú papír porzsákot tartalmaz, melyek univerzálisan alkalmasak minden Einhell 40 literes porszívóhoz.

Ár:
6.490 Ft

db

Einhell hamufilter, 12 liter

A 12 liter térfogatú hamuszűrő nélkülözhetetlen kiegészítő a kályhából és tűzgyújtó helyekről történő hamutisztításra. Bármilyen nedves-száraz porszívó elé szerelve képes felszívni a hideg hamut, a hamuport, közben megakadályozza a készülék szennyeződését. A 12 liter térfogatú gyűjtő nagyobb volumenű munkához is alkalmas, pl. a kihűlt kályha és tűzgyújtóhely azonnali tisztítására.

Ár:
7.990 Ft

db

Einhell hamufilter, 18 liter

A 18 literes hamu finomszűrő nélkülözhetetlen eszköz a hamu igényes kitakarításához a kályhából és a kandallóból. Egyszerűen rácsatlakoztatható bármilyen nedves-száraz porszívóra vagy háztartási porszívóra, így kitakarítható a hideg hamu és a por, miközben a minőségi szűrőbetét megakadályozza a porszívó elszennyeződését.

Ár:
10.990 Ft

db

Einhell Ash filter 18 L hamu filter

Az Einhell Ash 18 liter űrtartalmú hamufilter, amely elsősorban az Einhell TC-AV 1618 D típusú hamuporszívóval kompatibilis, s a készülékkel együtt alkalmas a kemence, kandalló és grill hamujának feltisztítására, miközben óvja a porszívót és annak szűrőrendszerét a károktól. Használat után a hamuszűrő könnyen üríthető, vagy vízzel kimosható.

Ár:
7.990 Ft

db

Einhell filter, száraz-nedves porszívóhoz

Papír anyagból készült, levegőszűrésre alkalmas porszívófilter, mely elsősorban az Einhell száraz-nedves porszívóihoz használható, mindamellett minden Einhell porszívóhoz univerzálisan alkalmas.

Ár:
4.990 Ft

db

Einhell filter, száraz-nedves porszívóhoz

Papír anyagból készült, levegőszűrésre alkalmas porszívófilter, mely elsősorban az Einhell száraz-nedves porszívóihoz használható, mindamellett minden Einhell porszívóhoz univerzálisan alkalmas.

Ár:
4.790 Ft

db

Einhell habszivacs filter, száraz-nedves porszívóhoz

A csomag 10 db habszivacs filtert tartalmaz, amely univerzálisan alkalmas minden Einhell száraz-nedves porszívóhoz.

Ár:
3.490 Ft

db

Einhell hamuporszívó filter

Hamuporszívó filter, mely univerzálisan használható minden Einhell hamuporszívóhoz.

Ár:
5.690 Ft

db

Einhell kárpittisztító szívófej

Kárpittisztító szívófej, amely minden 36 miliméteres csonkátmérőjű Einhell porszívóhoz univerzálisan alkalmas.

Ár:
999 Ft

db

Einhell porszívó cső hosszabbító 36 mm/3 m

Szabvány átmérőjű és csatlakozású porszívócső toldó gégecső, mely univerzálisan alkalmas minden Einhell porszívóhoz. Főként nehezen elérhető helyeken való munkákhoz és takarításhoz ajánlott.

Ár:
8.190 Ft

db