Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell GE-LC 18 LI T - Solo magassági ágvágó

A GE-LC 18 Li T akkumulátoros ágvágó nagy teljesítményű készülék, amellyel magas ágak is könnyen, áramhálózattól függetlenül, a földön állva vághatók le. A fém anyagú hajtómű hosszú élettartamot biztosít, az OREGON minőségi vágó és az OREGON lánc tiszta vágási eredményt ad.

db

Einhell GE-CL 18 Li E Solo lombfújó

A GE-CL 18 Li E akkumulátoros lombfúvó egy nagyteljesítményű és megbízható készülék, amellyel gyorsan és könnyedén dolgozhat nyílt terepen, és a szűkebb, nehezen hozzáférhető területeket is könnyen tisztán tarthatja. A kézreálló és könnyű készülék rendkívül kényelmes vezeték nélküli munkát tesz lehetővé.

db

Einhell GE-CL 18 Li E Kit (1*2,0 Ah) lombfújó

A GE-CL 18 Li E Kit akkumulátoros lombfúvó egy megbízható eszköz, amellyel gyorsan és könnyedén dolgozhat nyílt terepen, és a szűkebb, nehezen hozzáférhető területeket is könnyen tisztán tarthatja. Az Einhell új Power X-Change akkumulátor rendszere lehetővé teszi, hogy a lombfúvóval huzamosabb ideig dolgozzon, és elfelejthesse a kábelekkel járó vesződséget!

db

Einhell GE-CL 36 Li E Solo lombszívó

Az Einhell GE-CL 36 Li E - Solo egy egyszerűen kezelhető és nagy teljesítményű akkumulátoros lombszívó, amelyet udvarok és kertek tisztán tartására terveztek. Használja bárhol! A szívó és fúvó funkciók közötti váltáshoz nem lesz szüksége külön szerszámra.

db

Einhell GC-EL 2500 E lombszívó

A GC-EL 2500 E elektromos lombszívó egy nagyteljesítmény készülék, amellyel pillanatok alatt megtisztíthatja az udvart és a kertet. A szabályozható szívó- és fúvóteljesítménynek köszönhetően a legváltozatosabb terepeken dolgozhat hatékonyan és könnyedén, míg a készülékbe épített aprító gondoskodik a 40 l gyűjtőzsák maximális helykihasználásáról. Az állítható heveder segítségével energiát spórolhat, és óvhatja a hátát - még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

db

Einhell GC-EL 2600 E lombszívó

A GC-EL 2600 E elektromos lombszívó erős készülék, amely megbízható segédeszköze a telek és a kert takarítási munkáinak: biztosítja a járdán, a gyepen és az úttalan terepen a kényelmes, hátat kímélő munkát. Eltömődésmentesen és megbízhatóan gyűjti össze a kisebb-nagyobb anyagokat, s helytakarékos tárolásukról beépített aprítószerkezet gondoskodik.

db

Einhell GH-KS 2440 ágaprító

A GH-KS 2440 elektromos késes aprító nagy teljesítményű, megbízható készülék, amellyel a fa- és sövénynyesedék vagy a kerti hulladék gyorsan és hatékonyan aprítható össze. Két, hosszú élettartamú, különleges acélból gyártott, fordítható késsel van felszerelve, amelyek magas vágóteljesítményükkel győzik meg a felhasználót.

db

Einhell GC-KS 2540 ágaprító

Az Einhell GC-KS 2540 elektromos késes aprító gyorsan és megbízhatóan aprítja fel a zöld hulladékot a kertben és a ház körüli zöld területeken. A hatékony működésről a két darab speciális acélból készült, hosszú élettartamú aprítókés, az erős, 2500 watt teljesítményű motor és a 4500 min-1 üresjárati fordulatszám gondoskodik.

db

Einhell GC-RS 2540 ágaprító

A GC-RS 2540 csendes elektromos daráló egy erős és megbízható készülék, amellyel még a fa- vagy sövény nyesedéket, valamint a kerti zöldhulladékot is felapríthatja - mindezt a munka jellegéhez képest nagyon halkan, akár nagyobb mennyiségben is. A készülékhez mellékelünk egy kerti hulladékgyűjtő zsákot.

db

Einhell GC-RS 2845 CB ágaprító

A GC-RS 2845 CB csendes elektromos daráló egy robosztus és rendkívül nagy teljesítményű készülék, amellyel még a vastagabb és keményebb fa- vagy sövény nyesedéket, gallyakat, bozótot és cserjéket is felapríthatja - mindezt a munka jellegéhez képest nagyon halkan, akár nagyobb mennyiségben is.

db

Einhell GC-EC 750 T ágvágó

A GC-EC 750 T Kit elektromos magassági ágvágó egy nagy teljesítményű készülék, amellyel még a magasabban lévő ágakat is egyszerűen és gyorsan levághatja - mindezt ráadásul úgy, hogy még létrára sem kell állnia. A minőségi OREGON vágókardnak és láncnak köszönhetően a vágáskép mindig szép, a vágási teljesítmény pedig egyenletes lesz.

db

Einhell GC-EC 750 T ágvágó szett

A GC-EC 750 T Kit elektromos ágvágó fűrész egy nagyteljesítményű készülék, amellyel még a magasabban lévő ágakat is egyszerűen levághatja - és mindezt úgy, hogy nem kell létrára állnia. A kiváló minőségű OREGON vágókardnak és láncnak köszönhetően a vágáskép mindig szép, a vágási teljesítmény pedig egyenletes lesz. A gyári csomagolásban található egy tartalék lánc is.

db