Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

A sokoldalú felsőmaróktól kezdve a speciális horonymarókig és lapostiplimarókig az Einhell számos olyan készüléket kínál, amelyek megfelelnek a felhasználók legmagasabb elvárásainak is.


Einhell TE-MS 18/210 Li-Solo akkus gérvágó

Az Einhell TE-MS 18/210 Li - Solo akkumulátoros fejező és gérvágó fűrészét használva elfelejtheti az összegabalyodott kábeleket, nem kell attól tartania, hogy megbotlik a vezetékben, továbbá nem kell a kábel felhajtásával sem bíbelődnie. Sőt! Bárhol használhatja a készüléket, hiszen az üzemeltetéshez nincs szükség dugaljra.

db

Einhell TE-JS 18 Li Solo beszúrófűrész

A TE-JS 18 Li - Solo akkumulátoros dekopírfűrész a Power X-Change termékcsalád tagja. Akkumulátorkezelő rendszerű, lítium ion akkumulátorok működtetik, így hosszú élettartamú. A rendszerakkumulátorok a Power X-Change termékcsalád összes készülékével kompatibilisek.

db

Einhell TE-AP 18 Li Solo orrfűrész

A TE-AP 18 Li - Solo akkumulátoros univerzális fűrész a Power X-Change családhoz tartozik, meghajtásáról pedig hosszú élettartamot biztosító akkukezelő rendszerrel ellátott lítium ionos akkumulátorok gondoskodnak. Az egységes akkumulátorok a Power X-Change család minden készülékével kompatibilisek.

db

Einhell TE-CS 18 Li Solo kézi körfűrész

Az Einhell TE-CS 18 Li-solo akkumulátoros kézi körfűrész egy kisméretű, könnyű és egyszerűen kezelhető készülék, amely ideális ház körüli és kerti munkák, valamint hobbi célú feladatok elvégzésére. A Power X-Change család tagjaként semmi nem szabhat határt a szabad mozgásnak: egy akkumulátorral az összes Power X-Change készüléket üzemeltetheti.

db

Einhell TE-CS 18/165 Li-Solo kézi körfűrész

Az Einhell TE-CS 18/165 Li-solo akkumulátoros kézi körfűrész kompakt kialakításának köszönhetően egy kisméretű, könnyű és egyszerűen kezelhető készülék – amely a nagy teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagjaként kábelek nélküli munkavégzést tesz lehetővé. Felejtse el a kábelekkel járó vesződséget! Használja a készüléket bárhol és bármikor!

db

Einhell TE-JS Li Kit (1*2,0 Ah) beszúrófűrész

Az Einhell TE-JS 18 Li Kit (1 x 2,0 Ah) akkumulátoros dekopírfűrészével könnyedén végezhet precíziós vágásokat, függetlenül attól, hogy bonyolultabb műveleteket vagy kisebb munkákat szeretne elvégezni, vagy éppen egy nagyobb projekten szeretne dolgozni. A kábel nélküli, halk készülékkel még a nehezen kivitelezhető, pontos méretre vágás sem jelenthet gondot.

db

Einhell TE-VE 550 A forgácselszívó

A nagyteljesítményű TE-VE 550 A por- és forgácselszívót használva biztos lehet abban, hogy a munkaterület mindig tiszta lesz, és az összes por, illetve a forgács a gyűjtőzsákba kerül. A hosszú élettartamúra tervezett indukciós motor nagy szívóteljesítményt és halk működést szavatol.

Ár:
66.990 Ft

Teljesítmény:
550 W

db

Einhell TC-SS 405 E asztali dekopírfűrész

A TC-SS 405 E asztali dekopírfűrész hasznos segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz. A megfelelő stabilitást biztosító erős állvány, valamint a 45 fokban dönthető munkaasztal segítségével könnyen és gyorsan megvalósíthatja ötleteit - bármit is képzelt el.

Ár:
35.990 Ft

Teljesítmény:
120 W / 10 min

db

Einhell TC-SP 204 asztali gyalu

A TC-SP 204 egyengető és vastagsági gyalugép egy kiváló minőségű készülék, amellyel precíz és gyors vastagsági-, illetve egyengető gyalulási munkákat végezhet. A kényelmes munkavégzés érdekében a gyalugépet kihúzható munkadarab-vezetőkkel szerelték fel. A praktikus forgácselszívónak köszönhetően a munkadarab és a munkaterület mindig tiszta lesz.

Ár:
109.990 Ft

Teljesítmény:
1500 W

db

Einhell TC-PL 750 kézigyalu

A TC-PL 750 egy nagyteljesítményű elektromos kézi gyalu, amelyet max. két milliméteres forgácsmélységre terveztek. A 750 wattos teljesítménynek és a percenkénti 16.000 fordulatnak köszönhetően a TC-PL 750 könnyedén és hatékonyan megbirkózik a fa felületekkel.

Ár:
15.990 Ft

Teljesítmény:
750 W

db

Einhell TE-PL 900 kézigyalu

Az Einhell TC-PL 900 nagy teljesítményű és erős elektromos kézi gyaluval a végeredmény mindig tökéletes lesz: erre a nagyméretű késhenger és a max. 3 milliméteres forgácsmélység a garancia. Az optimális végeredményről gondoskodik a 900 W teljesítmény, valamint az erős alumínium talplemez is. A készülékhez mellékelünk egy párhuzamos ütközőt, egy falcmélység ütközőt, valamint egy TCT késhengert is.

Ár:
35.490 Ft

Teljesítmény:
900 W

db

Einhell TC-RO 1155 E felsőmaró

A TC-RO 1155 E felső maró könnyen kezelhető, erős szerszám, amely az igényes barkácsolóknak segít sokféle maró munka elvégzésében. A marómélység több fokozatú revolver ütközővel gyorsan kiválasztható és a finombeállítóval pontosan beszabályozható. Az elektronikus fordulatszám-szabályozóval a felső marófunkció optimálisan igazítható az anyag és a marógép igényeihez.

Ár:
22.490 Ft

Teljesítmény:
1100 W

db

Einhell TE-RO 1255 E felsőmaró

A TE-RO 1255 E felsőmaró egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítség, ha igényesen szeretne tömörfát, rétegelt lemezt vagy farostlemezeket megmunkálni. A marásmélységet egyszerűen beállíthatja a revolverütközővel, a finombeállítás segítségével pedig még pontosabbra hangolhatja.

Ár:
33.990 Ft

Teljesítmény:
1200 W

db

Einhell felsőmaró szett

Einhell 12 darabos felsőmaró készlet, mely alkalmas fa, műanyag és MDF anyagok marásához. A vídiabetétes szerszámok a legelterjedtebb mart mintákat produkálják (nútmaró, hullámminta, letörés, stb.), melyek a mellékelt fotón láthatók.

Ár:
8.190 Ft

db

Einhell TC-BJ 900 lamellázógép

TC-BJ 900 lapos élmaróval az igényes barkácsolók tökéletes ütköző- és dobozkötéseket készítenek számtalan alkalmazásra. A könnyen kezelhető, nagy teljesítményű lamellázógép kiegészítői közé tartozik a maró cseréjéhez szükséges körmöskulcs, a tiszta munkavégzést segítő porgyűjtő zsák, valamint a szállító és tartó táska, amelyben rendezetten és használatra készen tárolható az élmaró és minden tartozéka.

Ár:
24.990 Ft

Teljesítmény:
860 W

db

Einhell fűrészlap, 5 db-os, asztali dekopírfűrészhez

A csomag 5 db Einhell tartalék fűrészlapot tartalmaz, melyek az Einhell DKS 405, DS 405/2 E, DKS 405/1 E4, DKS 405/1 E, HDKS 405/1 E, BT-SS 405 E, valamint TH-SS 405 típusú fűrészekhez alkalmazhatók fa, illetve műanyagok változatos vágására. A csomagban megtalál: 1 db 10Z/25 mm-es; 1 db 15x25 mm-es; 2 db 18x25 mm-es, valamint 1 db 25x25 mm-es fűrészlapot.

Ár:
2.690 Ft

db

Einhell TC-WW 1000/1 faeszterga

Az Einhell TC-WW 1000/1 esztergapad egy belépő szintű esztergagép, amely hibátlan végeredményt szavatol, ha fával vagy puha fémmel kell dolgoznia - erről az egyszerűen beállítható szerszámtartó, valamint a másik oldali rögzítésként szolgáló, orsócsúccsal ellátott szegnyereg gondoskodnak.

Ár:
57.990 Ft

Teljesítmény:
400 W / 30 min

db

Einhell késkészlet (TC-WW 1000)

Einhell 5 db faeszterga kés készlet, mely az Einhell TC-WW 1000 típusú faesztergával kompatibilis.

Ár:
8.190 Ft

db

Einhell TC-JS 60/1 beszúrófűrész

Az Einhell TC-JS 60/1 szúrófűrészével mindig tisztán, gyorsan és profi módon dolgozhat. Mindegy, hogy fát, műanyagot, vagy acélt vág: a szúrófűrész segítségével a legkülönfélébb munkadarabokat is pontosan és könnyedén megmunkálhatja.

Ár:
11.490 Ft

Teljesítmény:
400 W

db

Einhell TC-JS 80/1 beszúrófűrész

Mindegy, hogy a műhelyben, a garázsban, vagy épp a pincében dolgozik: az Einhell TC-JS 80/1 szúrófűrész ideális szerszám bármilyen vágási munkákhoz. Nem számít, hogy fát, műanyagot vagy acélt vág vele: a legkülönfélébb anyagokat is fáradtság nélkül megmunkálhatja a készülékkel.

Ár:
13.990 Ft

Teljesítmény:
550 W

db