Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell PXC-Twinpack 2,0Ah akkumulátor

Az Einhell PXC-Twinpack 2,0 Ah akkumulátora az Einhell rugalmas és nagy teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagja. A Power X-Change sorozat univerzálisan felhasználható akkumulátorai valamennyi PXC eszközzel kombinálhatók, függetlenül attól, hogy az adott termék szerszám vagy a kerti sorozat része.

Akku:
2 Ah

Súly:
0.96 kg

Lista ár:
26.990 Ft

db

Einhell 18V 2,6 Ah P-X-C Plus akkumulátor

Az Einhell 18 V/2,6 Ah P-X-C Plus akkumulátora a Power X-Change termékcsalád egymással kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. A fejlesztéseknek köszönhetően megnövekedett az akkumulátor teljesítménye, így minél tovább használja őket, annyival több időt és pénzt spórolhat!

Akku:
2.6 Ah

Súly:
0.5247 kg

Lista ár:
19.990 Ft

db

Einhell 18V 3,0 Ah Power-X-Change akkumulátor

Az Einhell 18 V 3,0 Ah lítium-ion akkumulátora nélkülözhetetlen segítőtárs azoknak a kertészeknek és ezermestereknek, akik még csak most ismerkednek az Einhell nagy teljesítményű Power X-Change rendszerével. Szerezzen be még egy akkumulátort Power X-Change technológiával készült kerti gépéhez vagy szerszámgépéhez - így mindig lesz elegendő tartalék energia a hosszabb munkákhoz.

Akku:
3,0 Ah

Súly:
0.64 kg

Lista ár:
19.990 Ft

db

Einhell 18V 3,0 Ah Power-X-Change Plus akkumulátor

Az Einhell 18 V 3,0 Ah Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád valamennyi tagjával kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez.

Akku:
3,0 Ah

Súly:
0.58 kg

Lista ár:
22.990 Ft

db

Einhell 18V 4,0 Ah Power-X-Change akkumulátor

Az Einhell 18 V 4,0 Ah akkumulátora a Power X-Change termékcsalád egymással kombinálható, nagy teljesítményű multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Mindegy, hogy kerti gépeihez vagy szerszámgépeihez van szüksége energiára, az akkumulátor valamennyi PXC készülékkel kompatibilis. A PXC-rendszer akkumulátorait a sorozat valamennyi töltőkészülékével feltöltheti.

Akku:
4000 mAh

Súly:
0.67 kg

Lista ár:
22.990 Ft

db

Einhell PXC-Twinpack 4,0 Ah akkumulátor

Az akkumulátoros Einhell PXC-Twinpack 4,0 Ah két univerzálisan felhasználható 18 V Power X-Change akkumulátorból áll, melyek dupla teljesítményt nyújtanak, bármilyen munkához használja is a készüléket! A Power X-Change sorozat univerzálisan felhasználható akkumulátorai valamennyi PXC eszközzel kombinálhatók, függetlenül attól, hogy az adott termék szerszám vagy a kerti sorozat része.

Akku:
4,0 Ah

Súly:
1.32 kg

Lista ár:
46.990 Ft

db

Einhell 18V 5,2 Ah P-X-C Plus akkumulátor

Az ezermestereknek és a kert szerelmeseinek készült Einhell 18 V 5,2 Ah P-X-C Plus egy erős, nagy teljesítményű akkumulátor, amellyel elektromos kábelek nélkül, könnyedén végigviheti projektjeit. Az Einhell erős 5,2 Ah akkumulátora a Power X-Change termékcsalád egymással kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike.

Akku:
5,2 Ah

Súly:
0.88 kg

Lista ár:
32.990 Ft

db

Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC akkumulátor

Az Einhell 18 V 4-6 Ah Multi-Ah PXC PLUS akkumulátora a Power X-Change termékcsalád egymással kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez.

Akku:
6 Ah

Súly:
1.01 kg

Lista ár:
39.990 Ft

db

Einhell 18V 30min Power-X-Charger akkutöltő

Az Einhell 18 V / 30 perces PXC töltőkészüléke a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális és kombinálható tagja. Nagy teljesítményű, tartós és még pénzt is spórol Önnek: a 18 V 30 perces Power X-Change töltőkészüléket valamennyi PXC akkumulátorhoz használhatja.

Akku:
21 V

Súly:
0.46 kg

Lista ár:
9.990 Ft

db

Einhell 18V Boost-Charger P-X-C Plus akkutöltő

Az Einhell Power X-Boostcharger 6 A PXC töltőkészülékével még gyorsabban feltöltheti a PXC sorozat akkumulátorait. Egyetlen akkumulátor valamennyi termékhez: a Power-X-Change akkumulátorokat az Einhell termékcsalád összes nagy teljesítményű kerti gépéhez és szerszámgépéhez használhatja.

Akku:
18 V

Súly:
0.83 kg

Lista ár:
16.990 Ft

db

Einhell Power-X-Twincharger 3 A akkutöltő

Az Einhell Power X-Twincharger 3 A PXC töltőkészülékével egyszerre két darab nagy teljesítményű, Power X-Change technológiával készült lítium-ion akkumulátort tölthet fel.Használja ugyanazt az akkumulátort valamennyi készülékéhez! A Power-X-Change akkumulátorokat az Einhell termékcsalád összes nagy teljesítményű kerti készülékéhez és szerszámgépéhez használhatja.

Akku:
18 V

Súly:
0.816 kg

Lista ár:
18.490 Ft

db

Einhell 1,5 Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akkumulátor+töltő

A 18 V / 1,5 Ah PXC Starter Kit ideális kezdőcsomag, amely egy Power X-Change akkumulátorból és egy lítium-ion technológiával készült PXC töltőkészülékből. A fejlesztéseknek köszönhetően megnövekedett az akkumulátor teljesítménye, így minél tovább használja őket, annyival több időt és pénzt spórolhat! Az akkumulátort a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja.

Akku:
1,5 Ah

Lista ár:
20.490 Ft

db

Einhell 2,0 Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akkumulátor+töltő

Az Einhell 18 Volt 2,0 Ah PXC kezdőcsomagja optimális megoldás azoknak, akik még csak most ismerkednek a Power X-Change termékcsaláddal. A csomag tartalmaz egy darab 2,0 Ah akkumulátort és egy innovatív, lítium-ion technológiával készült töltőkészüléket.

Akku:
2 Ah

Súly:
0.87 kg

Lista ár:
22.990 Ft

db

Einhell 2,5 Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akkumulátor+töltő

A 18 V 2,5 Ah Power X-Change akkumulátort és gyorstöltőt tartalmazó kezdőcsomag a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. A sorozat töltőkészülékeivel az összes PXC akkumulátort feltöltheti.

Akku:
2.5 Ah

Súly:
0.82 kg

Lista ár:
22.990 Ft

db

Einhell 18V 3,0 Ah PXC Starter-Kit akkumulátor+töltő

A 18 V 3,0 Ah Power X-Change akkumulátort és gyorstöltőt tartalmazó kezdőcsomag a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. A sorozat töltőkészülékeivel az összes PXC akkumulátort feltöltheti.

Akku:
3,0 Ah

Súly:
0.309 kg

Lista ár:
24.990 Ft

db

Einhell 18V 2*3,0 Ah PXC akkumulátor + 30min töltő

A két darab 18 V 3,0 Ah Power X-Change akkumulátort és gyorstöltőt tartalmazó kezdőcsomag a Power X-Change rendszercsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. A sorozat töltőkészülékeivel az összes PXC akkumulátort feltöltheti.

Akku:
3,0 Ah

Súly:
0.33 kg

Lista ár:
47.990 Ft

db

Einhell 2*3,0 Ah & Twincharger Kit akkumulátor+töltő szett

Az Einhell PXC-Starter-Kit 2x 3,0 Ah & Twincharger Kit 2 darab univerzálisan felhasználható, 3,0 Ah PXC akkumulátorból és egy PXC-Twincharger-t tartalmazó készletből áll. Maximális rugalmasságot biztosít, hiszen a sorozat valamennyi szerszámgépéhez és kerti szerszámához használhatja.

Akku:
3,0 Ah

Súly:
1.455 kg

Lista ár:
54.990 Ft

db

Einhell 4,0 Ah 18V Power-X-Change Starter-Kit akkumulátor+töltő

Az Einhell 18 V 4,0 Ah PXC Starter Kit az innovatív lítium-ion sorozat legerősebb kezdőcsomagja. Mindegy, hogy még csak most ismerkedik a PXC technológiával, vagy a már meglévő eszközeihez keres kiegészítőt, a kezdőcsomag erős, 4,0 Ah PXC akkumulátora és töltőkészüléke rendkívül hasznos segítőtársa lesz. A Power X-Change akkumulátor rendszer multifunkcionális és egymással kombinálható akkumulátorait a termékcsalád valamennyi kerti készülékéhez és szerszámgépéhez használhatja.

Akku:
4,0 Ah

Súly:
1.13 kg

Lista ár:
32.990 Ft

db