Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell DMH 250/2 sűrített levegős vésőkalapács

A DMH 250/2 sűrített levegős vésőkalapács egy hatékony segédeszköz a különböző ház körüli és kerti vésési és bontási munkákhoz. A 6,3 bar maximális üzemi nyomással, a 4500 min-1 ütésszámmal és a számtalan kiegészítővel nehéz munkák is stabilan elvégezhetők a vésőkalapáccsal. A négyrészes vésőkészlettel a készülék azonnal indítható, hosszú élettartamát pedig öntött alumínium háza és kiváló minőségű mechanikája biztosítja.

db

Einhell TC-PC 45 sűrített levegős vésőkalapács

Az Einhell TC-PC 45 sűrített levegős vésőkalapácsa nélkülözhetetlen segítség, akár bontáshoz vagy felújításhoz, akár ház körüli- vagy kerti munkákhoz használja. A nagy teljesítményű készülék könnyedén megbirkózik a kővel és a fémmel egyaránt. A készülék rendkívül sokoldalú, ezért gyakorlatilag bármilyen vésési munkát elvégezhet vele. Ebben nyújt segítséget a gyári csomagolásban megtalálható négyrészes vésőkészlet, valamint az olajos palack, a levegőcsatlakozó-szelep és a szorítórugó.

db

Einhell TC-DH 43 bontókalapács

Az Einhell TC-DH 43 bontókalapácsával az ambiciózus ezermesterek még a legnehezebb bontási munkákat is könnyedén elvégezhetik. A készülék 43 Joule ütőenergia leadására képes, így gyakorlatilag semmi sem állhat az útjába, akár az otthonában, akár a kerti munkákhoz használja.

Fordulatszám:
1800 min^-1

Súly:
14.6 kg

Lista ár:
64.990 Ft


Einhell TE-DH 12 bontókalapács

Az Einhell TE-DH 12 bontókalapácsa nélkülözhetetlen segítőtárs az otthonában: mindegy, hogy a falat akarja lebontani, a burkolatot kell feltörnie, vagy éppen le akarja verni a vakolatot: Ön még nem is sejti, mire lesz majd képes az 1050 watt teljesítménynek és a percenkénti 4100-as ütésszámnak köszönhetően: a kijavítás, a felújítás és az átépítés mostantól nem jelenthet problémát!

Fordulatszám:
4100 min^-1

Súly:
6.75 kg

Lista ár:
66.990 Ft

db

Einhell TE-DH 1027 bontókalapács

Az Einhell TE-DE 1027 bontókalapácsa nélkülözhetetlen segítség az ezermesterek kezében, akár a kertben, akár otthon használják nehéz bontási munkákhoz. A pneumatikus ütvefúró könnyedén megbirkózik még a legkeményebb anyagokkal is. Kimagasló teljesítmény, kompromisszumok nélkül.

Fordulatszám:
1900 min^-1

Súly:
10.8 kg

Lista ár:
91.490 Ft

db

Einhell TE-DH 50 bontókalapács

Az Einhell TE-DH 50 bontókalapácsával az ambiciózus ezermesterek még a legnehezebb bontási munkákat is könnyedén elvégezhetik. A percenkénti 1900-as ütésszám, és az 1700 watt teljesítményű motor 50 Joule egyedi ütőenergiának köszönhetően még a legnehezebb bontási munkákat is elvégezheti az otthonában és a kertben - és mindezt úgy, hogy a rezgéscsillapított markolatnak köszönhetően a lehető legkevesebb terhelés érje a felhasználót.

Fordulatszám:
1800 min^-1

Súly:
18.37 kg

Lista ár:
165.490 Ft

db