Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TE-CR 18 Li Solo rádió

Az akkumulátoros TE-CR 18 Li-solo egy praktikus és rendkívül strapabíró rádió. Mivel az akkumulátor cserélhető, ezért a rádiót ugyanazzal a 18 V-os akkumulátorral üzemeltetheti, mint a Power X-Change termékcsalád összes többi készülékét.

db

Einhell TE-CL 18 Li-Solo lámpa

A TE-CL 18 Li – Solo akkus lámpa nagy segítség minden fajta sötétben és rosszul megvilágított helyen végzendő munka esetén. A Power-X-Change család valamennyi akkujával táplálható készülék képes hosszú időtartamon át nagy (270 lm) fényerővel világítani, miközben áramfogyasztása alacsony marad!

db

Einhell TE-CL 18/2000 LiAC - Solo reflektor

Az Einhell TE-CL 18/2000 LiAC - Solo akkumulátoros lámpája fényt hoz a sötétségbe: használja építkezéseken, a műhelyben vagy a garázsban, és a kertben! Az optimális fényerőt a Power X-Change termékcsaládba tartozó, innovatív lítium-ion technológiával készült akkumulátor biztosítja.

db

Einhell TE-CP 18 Li USB Solo töltőkészülék

Az Einhell TE-CP 18 Li USB Solo USB akkumulátor adapter praktikus és mobil külső áramforrásként szolgál mobiltelefon, tablet, MP3 lejátszó és sok más, útközben használatos eszköz számára. Az áramellátást az innovatív Power X-Change termékcsalád akkumulátora bármikor biztosítja a lemerült készülékek számára.

db

Einhell TE-CL 18 Li H Solo lámpa

A TE-CL 18 Li H-solo akkus lámpa nagy segítség minden fajta sötétben és rosszul megvilágított helyen végzendő munka esetén. Mint az Einhell Power X-Change család tagja, a Power X-Change család összes akkujával táplálható.

db

Einhell TE-CG 18 Li - Solo ragasztópisztoly

Az Einhell TE-CG 18 Li - Solo akkumulátoros ragasztópisztoly hasznos segítség amatőr barkácsolóknak és ezermestereknek egyaránt: használja a műhelyben és a hobbi pincében nagy precizitást igénylő ragasztási munkákhoz, repedések és törések kitöltéséhez, vagy akár repedések és hajszálrepedések tömítésére is!

db

Einhell ragasztóstift (BT-GG 200)

24 db Einhell szürke színű ragasztóstift az Einhell BT-GG 200 típusú ragasztópisztolyhoz.

Ár:
3.690 Ft

db

Einhell TC-GG 30 ragasztópisztoly

A TC-GG 30 ragasztópisztoly ideális segítőtárs, melyet otthoni, illetve műhelyekben és barkácsműhelyekben történő használatra terveztek. A TC-GG 30 segít a kreatív barkácsolóknak álmaik megvalósításában, és az esetleges kisebb „balesetek” helyrehozatalában. Az olvadt ragasztót szinte minden anyaghoz használhatja: vigye fel fára, fémre, ruha anyagra és textíliára, csempére és kerámiára, valamint műanyagra.

Ár:
3.490 Ft

Teljesítmény:
30 W / 200 W (felfűtés)

db