Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TE-TK 18 Li Kit (CD+AG) akkus szerszámszett

Az Einhell TE-TK 18 Li Kit (CD+AG) a Power X-Change termékcsalád két jól bevált tagját egyesíti magában: a nagy teljesítményű TE-CD 18/2 Li akkumulátoros fúró-csavarozót, és a TE-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló, s kategóriájának legkönnyebb készüléke is egyben.

db

Einhell TE-AG 18 Li Solo sarokcsiszoló

A TE-AG 18/115 Li - Solo akkumulátoros sarokcsiszoló kategóriájának legkönnyebb készüléke, melynek hajtóműháza erős alumíniumból készült. A nagy teljesítményű lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez - így a sarokcsiszolóhoz is - használhatja.

db

Einhell TE-AG 18/115 Li Kit (1*3,0 Ah) sarokcsiszoló

Az Einhell TE-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló kategóriájának legkönnyebb készüléke, és egyben nélkülözhetetlen segítség a sokoldalú csiszolási és vágási munkákhoz. Az erős alumínium hajtómű ház, valamint a motor és a hajtómű szétválasztása nagyon sima, egyenletes működést biztosít.

db

Einhell AXXIO - Solo akkus sarokcsiszoló

Az Einhell Axxio akkumulátoros sarokcsiszolója nélkülözhetetlen segítőtárs akár otthon, akár a műhelyben, akár a garázsban dolgozik. Nagy teljesítmény, kábelek nélküli, kényelmes használat: ezek azok az ismérvek, amelyekre a tervezés során nagy hangsúlyt fektettek.

db

Einhell TE-OS 18/1 Li Solo rezgőcsiszoló

Az „Extreme fix” tépőzáras rendszerrel tervezett TE-OS 18/1 Li - Solo akkumulátoros multifunkciós csiszolón pillanatok alatt kicserélheti a csiszolóvásznat, és így - az érdesebb vászonnal - jóval több anyagot tud eltávolítani a megmunkálandó felületről. Az aktív porelszívással ellátott portartály tiszta, szinte teljesen pormentes munkavégzést biztosít.

db

Einhell TE-RS 18 Li Solo excentercsiszoló

Az Einhell TE-RS 18 Li - Solo akkumulátoros excenter csiszolójával könnyedén és kötöttségek nélkül dolgozhat az otthonában, a garázsban vagy a műhelyben. Az akkumulátoros excenter csiszoló a Power X-Change család tagja. A nagyteljesítményű, lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja.

db

Einhell VARRITO - Solo akkus multicsiszoló

Az Einhell Varrito akkumulátoros multifunkciós szerszáma egy kiváló minőségű, nélkülözhetetlen segítőtárs építkezéseken, valamint tatarozási és felújítási munkákhoz. A gazdag alapfelszereltségű készüléket vágáshoz, csiszoláshoz és kaparáshoz használhatja.

db

Einhell TC-MG 18 Li-Solo akkus multicsiszoló

Az Einhell TC-MG 18 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós szerszám nélkülözhetetlen segítőtárs, bármilyen építkezési, tatarozási vagy felújítási munkába fogjon is bele. A gazdag alapfelszereltségű készüléket vágáshoz, csiszoláshoz és kaparáshoz egyaránt használhatja.

db

Einhell DSL 250/2 sűrített levegős egyenes csiszoló

A könnyen kezelhető, pneumatikus sűrített levegős DSL 250/2 rúdcsiszoló széles választékú tartozékainak köszönhetően számtalan munkára azonnal használható a házban, a garázsban, a műhelyben. Az elnyűhetetlen, alumíniumnyomásos öntvény ház és a minőségi komponensek biztosítják a gép hosszú élettartamát. A 10 részes csiszolóstift készletnek köszönhetően a legkülönbözőbb anyagok és idomok munkálhatók meg a készülékkel.

Ár:
9.490 Ft

db

Einhell TC-PP 220 sűrített levegős egyenes csiszoló

Az Einhell TC-PP 220 sűrített levegős rúdköszörűje egy olyan nagy teljesítményű szerszám, amely nem hiányozhat egyetlen ambiciózus ezermester szerszámosládájából sem! Mindegy, hogy otthon, a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele, mint ahogyan az is, hogy polírozásra, csiszolásra, gravírozásra vagy sorjázásra szeretné használni: max. 22 000 min-1 fordulatszámával ez a készülék minden területen megállja a helyét!

Ár:
12.490 Ft

db

Einhell DSE 125 sűrített levegős excenter csiszoló

A mellékelt szerszámkészletnek köszönhetően a nagyteljesítményű DSE 125 sűrített levegős excenter csiszolót bármikor és bármilyen helyzetben bevetheti, legyen szó lakásban, műhelyben, vagy garázsban történő használatról, hiszen kialakításának köszönhetően megbirkózik még a nagy kihívást jelentő csiszolási munkákkal is. Az elnyűhetetlen alumínium öntvény ház, és a kiváló minőségű alkatrészek hosszú élettartamot kölcsönöznek a készüléknek.

Ár:
18.490 Ft

db

Einhell TC-PE 150 sűrített levegős excenter csiszoló

Az Einhell TC-PE 150 sűrített levegős excenter csiszolót használva számtalan feladatot elvégezhet: használja csiszolásra, gravírozásra, simításra, vagy az egyenetlenségek megszüntetésére. Nélkülözhetetlen segítőtárs, akár otthon, akár a műhelyben vagy a garázsban használja.

Ár:
16.490 Ft

db

Einhell TC-DW 225 falcsiszoló

Az Einhell TC-DW 225 falcsiszoló univerzális, praktikus segítő a belsőépítészetben és felújításhoz minden igényes barkácsoló számára. Az erős, 600 wattos motorral, a minőségi fém szöghajtóművel minden csiszolási feladat: falak, mennyezetek csiszolása, tapétamaradvány, festék, laza vakolat eltávolítása, könnyedén és gyorsan elvégezhető a szárazépítésben.

Ár:
54.990 Ft

Teljesítmény:
600 W

db

Einhell TE-DW 180 falcsiszoló

Az Einhell TE-DW 180 falmegmunkáló rendszer egy rendkívül sokoldalú készülék, amely nélkülözhetetlen segítség felújítási, belsőépítészeti és kültéri munkák során. A hatfokozatú fordulatszám-szabályozó segítségével mindig az elvégezni kívánt munka tulajdonságaihoz igazíthatja a készülék fordulatszámát, így a készüléket  valóban széles körben használhatja.

Ár:
62.490 Ft

Teljesítmény:
1300 W

db

Einhell TE-DW 225 X falcsiszoló

Az Einhell TE-DW 225 X gipszkarton csiszolója hasznos segítség, ha felújításba vagy építkezésbe fog. Függetlenül attól, hogy glettelt száraz szerkezetet szeretne a falon vagy a mennyezeten csiszolni, vagy a vakolatot és a tapétamaradványokat kívánja a falról eltávolítani, az erőteljes, 750 W teljesítményű motornak és a kiváló minőségű, fém kúpfogaskerekes meghajtásnak köszönhetően a készülékkel mindig hatékonyan dolgozhat.

Ár:
71.990 Ft

Teljesítmény:
750 W

db

Einhell TC-BG 200 kettős köszörű

A TC-BG 200 dupla csiszoló kompakt, nagy teljesítményű gép vésők köszörüléséhez, sorjázásához, pengék élezéséhez, alakkorrekciózásához stb. a műhelyben és a garázsban. A sokoldalú, durva és finom csiszolásokhoz egy durva csiszolókorong (K36) és egy finom csiszolókorong (K60) tartozik a szállítási csomaghoz.

Ár:
26.990 Ft

Teljesítmény:
400 W / 30 min

db

Einhell TC-WD 150/200 száraz-nedves köszörű

A durva köszörűkővel és lassan forgó, finom szemcsés utóköszörűvel rendelkező TC-WD 150/200 nedves - száraz köszörű nélkülözhetetlen segítője bármilyen nedves és száraz köszörülő munkának. Használja bátran kések és egyéb pengék élezéséhez!

Ár:
28.990 Ft

Teljesítmény:
250 W / 30 min

db

Einhell TC-MG 135 E gravírozó

A TC-MG 135 E csiszoló és gravírozó szerszám minőségi, kompakt készülék, amely széles választékú tartozékai segítségével különböző alkalmazások széles skáláját kínálja. Az orsózás segítségével gyorsan és könnyen cserélhetők a különböző bővítők. Elektronikus fordulatszám-szabályozás biztosítja a lágy indítást és lehetővé teszi a teljesítmény különböző feladatokhoz történő pontos igazítását.

Ár:
18.990 Ft

Teljesítmény:
135 W

db

Einhell TC-US 400 asztali szalagcsiszoló

A TC-US 400 állványos szalagcsiszoló univerzális eszköz szalag- és korongcsiszoló funkcióval. A modellépítéstől kezdve a fűrésztől érdes élek utómunkálásán keresztül egészen az asztalos munkákig ér el jó minőségű eredményeket a csiszolásban. A csiszolószalag és a csiszolópapír (P80) is a szállítási csomag része.

Ár:
42.990 Ft

Teljesítmény:
375 W / 30 min

db

Einhell BAG 115/1 sarokcsiszoló

Az Einhell BAG 115/1 sarokcsiszoló 500 W-os teljesítményű fém hajtóműházas készülék, mely erős (1100 min^-1 fordulatszámú) motorjának köszönhetően könnyedén megbirkózik bármilyen csiszolási művelettel.

Ár:
9.490 Ft

Teljesítmény:
500 W

db