Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TE-CI 18/1 Li-Solo akkus ütvecsavarozó

Dolgozzon úgy, mint egy igazi profi! Az Einhell TE-CI 18/1 Li-solo akkumulátoros ütvecsavarozójával ez mostantól már nem csupán egy álom... Mindegy, hogy rövidebb vagy hosszabb, vastagabb vagy vékonyabb csavarokat kell behajtania: kényelmes munkavégzést biztosít, akár a házban, a műhelyben, vagy épp a garázsban kell használnia a készüléket.

db

Einhell DSL 250/2 sűrített levegős egyenes csiszoló

A könnyen kezelhető, pneumatikus sűrített levegős DSL 250/2 rúdcsiszoló széles választékú tartozékainak köszönhetően számtalan munkára azonnal használható a házban, a garázsban, a műhelyben. Az elnyűhetetlen, alumíniumnyomásos öntvény ház és a minőségi komponensek biztosítják a gép hosszú élettartamát. A 10 részes csiszolóstift készletnek köszönhetően a legkülönbözőbb anyagok és idomok munkálhatók meg a készülékkel.

Ár:
9.490 Ft

db

Einhell TC-PP 220 sűrített levegős egyenes csiszoló

Az Einhell TC-PP 220 sűrített levegős rúdköszörűje egy olyan nagy teljesítményű szerszám, amely nem hiányozhat egyetlen ambiciózus ezermester szerszámosládájából sem! Mindegy, hogy otthon, a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele, mint ahogyan az is, hogy polírozásra, csiszolásra, gravírozásra vagy sorjázásra szeretné használni: max. 22 000 min-1 fordulatszámával ez a készülék minden területen megállja a helyét!

Ár:
12.490 Ft

db

Einhell DSS 260/2 sűrített levegős ütvecsavarozó

A DSS 260/2 nagy teljesítményű pneumatikus sűrített levegős ütvecsavarozó nélkülözhetetlen segítség, ha gyorsan ki kell cserélnie a kerekeket. A tökéletesen kézreálló készüléket emellett számos feladatra használja otthonában, a garázsban vagy a műhelyében. A levegűs ütvecsavarozóhoz dugókulcs-készletet mellékelünk; így azonnal megkezdheti a munkát a készülékkel, melynek az elnyűhetetlen alumínium öntvény ház rendkívül hosszú élettartamot szavatol.

Ár:
17.490 Ft

db

Einhell TC-PW 340 sűrített levegős ütvecsavarozó

Az Einhell TC-PW 340 sűrített levegős ütvecsavarozó egy robusztus és nagy teljesítményű készülék. Mindegy, hogy otthon, a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele, minden területen megállja a helyét! Mivel a készletben megtalálható a 8 db leggyakoribb típusú dugókulcs, valamint 1 db olajos palack és 1 db levegőcsatlakozó-szelep, ezért akár már rögtön a kicsomagolást követően kipróbálhatja a készüléket.

Ár:
22.990 Ft

db

Einhell TC-PW 610 sűrített levegős ütvecsavarozó

Az Einhell TC-PW 610 sűrített levegős ütvecsavarozó egy robusztus és nagy teljesítményű, max. 610 Nm forgatónyomaték leadására képes készülék, amely nélkülözhetetlen az ütvecsavarozási munkák elvégzésében. Mindegy, hogy otthon, a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele, minden területen megállja a helyét! Mivel a készletben található 10 db dugókulcs, valamint 1 db olajos palack és 1 db levegőcsatlakozó-szelep, valamint 1 darab 125 mm-es hosszabbító elem, ezért a készülék a kibontást követően akár azonnal munkára is fogható.

Ár:
32.990 Ft

db

Einhell DMH 250/2 sűrített levegős vésőkalapács

A DMH 250/2 sűrített levegős vésőkalapács egy hatékony segédeszköz a különböző ház körüli és kerti vésési és bontási munkákhoz. A 6,3 bar maximális üzemi nyomással, a 4500 min-1 ütésszámmal és a számtalan kiegészítővel nehéz munkák is stabilan elvégezhetők a vésőkalapáccsal. A négyrészes vésőkészlettel a készülék azonnal indítható, hosszú élettartamát pedig öntött alumínium háza és kiváló minőségű mechanikája biztosítja.

Ár:
10.990 Ft

db

Einhell TC-PC 45 sűrített levegős vésőkalapács

Az Einhell TC-PC 45 sűrített levegős vésőkalapácsa nélkülözhetetlen segítség, akár bontáshoz vagy felújításhoz, akár ház körüli- vagy kerti munkákhoz használja. A nagy teljesítményű készülék könnyedén megbirkózik a kővel és a fémmel egyaránt. A készülék rendkívül sokoldalú, ezért gyakorlatilag bármilyen vésési munkát elvégezhet vele. Ebben nyújt segítséget a gyári csomagolásban megtalálható négyrészes vésőkészlet, valamint az olajos palack, a levegőcsatlakozó-szelep és a szorítórugó.

Ár:
12.990 Ft

db

Einhell DRS 200/2 sűrített levegős racsnis csavarozó

A DRS 200/2 sűrített levegős csavarbehajtó sokféle csavarozási feladat nagy teljesítményű segítője a ház körül, a műhelyben és a garázsban. A 6,3 bar maximális üzemi nyomással, erős oldó forgatónyomatékkal és minőségi tartozékkal a racsnis csavarbehajtó nehéz munkára is használható. A kilenc részes dugókulcs készlettel a készülék azonnal használható, s hosszú élettartamát öntött alumínium háza és minőségi mechanikája biztosítja.

Ár:
14.990 Ft

db

Einhell TC-PR 68 sűrített levegős racsnis csavarozó

Az Einhell TC-PR 68 sűrített levegős racsnis csavarozója egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű segítőtárs, melynek segítségével könnyedén meglazíthatja vagy meghúzhatja a csavarokat. A gyári csomagolás tartalmaz 7 db dugókulcsot, 1 db hosszabbító elemet, 1 db kardáncsuklót, 1 db levegőcsatlakozó-szelepet és 1 db olajos palackot. A készüléket a mellékelt praktikus kofferben tárolhatja és szállíthatja.

Ár:
19.990 Ft

db

Einhell DSE 125 sűrített levegős excenter csiszoló

A mellékelt szerszámkészletnek köszönhetően a nagyteljesítményű DSE 125 sűrített levegős excenter csiszolót bármikor és bármilyen helyzetben bevetheti, legyen szó lakásban, műhelyben, vagy garázsban történő használatról, hiszen kialakításának köszönhetően megbirkózik még a nagy kihívást jelentő csiszolási munkákkal is. Az elnyűhetetlen alumínium öntvény ház, és a kiváló minőségű alkatrészek hosszú élettartamot kölcsönöznek a készüléknek.

Ár:
18.490 Ft

db

Einhell TC-PE 150 sűrített levegős excenter csiszoló

Az Einhell TC-PE 150 sűrített levegős excenter csiszolót használva számtalan feladatot elvégezhet: használja csiszolásra, gravírozásra, simításra, vagy az egyenetlenségek megszüntetésére. Nélkülözhetetlen segítőtárs, akár otthon, akár a műhelyben vagy a garázsban használja.

Ár:
16.490 Ft

db

Einhell TC-PN 50 sűrített levegős tűzőgép

Az Einhell TC-PN 50 sűrített levegős tűzőgép egy sokoldalú eszköz, amely rendkívül hasznos segítség akár a műhelyben, akár az otthonában, vagy a garázsban kell használnia. A 2 az 1-ben kombinált készülék egy pneumatikus tűzőgépből és egy pneumatikus szögbelövőből áll, így rendkívül hasznos segítséget jelent a javítási vagy felújítási munkák során.

Anyagszükséglet:
100 db szeg/kapocs

Ár:
18.990 Ft

db