Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Az Einhell lézeres mérőeszközei segítségével gyorsan, hatékonyan és rendkívül pontosan mérheti meg a egyes szakaszokat, vagy egy helyiség alapterületét, térfogatát. 


Einhell TC-LD 25 lézeres távolságmérő

Az Einhell TC-LD 25 lézeres távolságmérő egy kisméretű, akár zsebben is hordható és könnyen kezelhető készülék, amely 25 méteres hatótávolságával egyszerű és pontos méréseket tesz lehetővé. A praktikus mérőeszköz segítségével pillanatok alatt megmérheti az egyes szakaszok hosszát, sőt, területet és térfogatot is számolhat vele.

Ár:
15.490 Ft

db

Einhell TC-LD 50 lézeres távolságmérő

Az Einhell TC-LD 50 lézeres távolságmérő egy könnyen kezelhető készülék, amely 50 méteres hatótávolságával egyszerű és pontos méréseket tesz lehetővé. A praktikus mérőeszköz segítségével pillanatok alatt megmérheti az egyes szakaszok hosszát, sőt, területet és térfogatot is számolhat vele.

Ár:
27.990 Ft

db

Einhell TE-LD 60 lézeres távolságmérő

Az Einhell TE-LD 60 lézeres távolságmérő egy rendkívül praktikus készülék, amellyel hosszúságot, területet és térfogatot mérhet. A távolságmérő hasznos segítőtárs, akár otthon, a lakásban, a pincében vagy a műhelyben, esetleg bővítési vagy felújítási munkákhoz használja: egyszerű és pontos mérést garantál, egészen 60 méter távolságig!

Ár:
39.990 Ft

db

Einhell TC-MD 50 digitális detektor

Az Einhell TC-MD 50 digitális detektora nem hiányozhat egyetlen ezermester és hobbi felhasználó szerszámosládájából sem. Mindegy, hogy a házban vagy egy építkezésen, esetleg felújítási munkákhoz használja, a digitális detektor verhetetlen a falban lévő objektumok megtalálásában. Segítségével pontosan és megbízhatóan meghatározhatja a fémek, fadarabok és az elektromos vezetékek pontos helyét.

Ár:
10.490 Ft

db

Einhell TC-LL 1 lézeres szintező

Az Einhell TC-LL 1 lézeres szintezőjére mindig számíthat, ha nagy pontosságú munkákat kell elvégeznie. Mindegy, hogy a házban, építkezéseken vagy felújítási munkákhoz, esetleg bútorok összeszereléséhez használja, vagy a falra rögzítendő tárgyak pontos helyét szeretné vele kimérni; a felhasználás módjának tényleg csak az Ön képzelete szabhat határt.

Ár:
9.490 Ft

db

Einhell TC-LL 2 keresztlézer

Az Einhell TC-LL 2 keresztlézer segítségével egyszerűen rávetítheti a lézer keresztet vagy a szimpla lézer vonalat a falra, a padlóra, a mennyezetre, vagy épp a munkadarabra. A keresztlézerrel pontosan beállíthatja a csempéket és a szegélyeket, valamint a képeket és a falra rögzítendő más egyéb tárgyakat is.

Ár:
19.490 Ft

db

Einhell TE-LL 360 keresztlézer

A 20 méteres hatótávolságú Einhell TE-LL 360 keresztlézer hasznos segítőtárs építkezéseken, felújítási és burkolási munkákhoz, valamint számos más feladathoz. A 360°-ban körbe futó vízszintes vonal mentén egyszerűen és gyorsan kijelölheti azoknak a tárgynak a helyét, amelyeket ugyanolyan magasra kíván rögzíteni. A TE-LL 360 a vízszintes és függőleges lézer vonalak kivetítése révén gyorssá, hatékonnyá és könnyűvé teszi a mérési munkákat.

Ár:
9.990 Ft

db

Einhell Tripod - háromlábú állvány

Az Einhell Tripod állvány kiválóan alkalmas az Einhell TC-LL1, az Einhell TC-LL2, valamint az Einhell TE-LL 360 típusú lézerek megtartására, és ezáltal mindenfajta mérési munkálat jelentős megkönnyítésére. A termék három darab teleszkópos lábbal rendelkezik, amelyek 37 centiméteres kihúzhatósággal rendelkeznek, míg elérik a maximális 110 centiméteres magasságot.

Ár:
9.990 Ft

db