Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TC-VC 1812 S száraz-nedves porszívó

A TC-VC 1812 S száraz-nedves porszívó rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű készülék, amellyel könnyedén feltakaríthatja a nedves és száraz szennyeződéseket. Ez az a porszívó, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!

db

Einhell TH-VC 1815 száraz-nedves porszívó

A TC-VC 1815 nedves-száraz porszívó kompakt, erős, univerzális szívókészülék egyszerű, háztartási tisztítási feladatokra. 15 liter térfogatú műnyag tartálya gyűjti a durva, finom, nedves vagy száraz szennyeződést, folyadékot. 1250 W teljesítményű erős motorja jó szívóteljesítményt ad, ugyanakkor megfelelő nyomást biztosít a fújó csatlakoztatásához, amely a nehezen elérhető helyek kényelmes kifújását teszi lehetővé.

db

Einhell TH-VC 1820 S száraz-nedves porszívó

A TC-VC 1820 S nedves-száraz porszívó sokoldalú, erős, univerzális készülék könnyű tisztításhoz - egyetlen háztartás sem nélkülözheti. A 20 liter térfogatú nemesacél tartály biztosítja a durva és finom, nedves vagy száraz szennyeződés és folyadék felszívását. Az 1250 W-os motor a jó szívóteljesítmény mellett elegendő nyomást is ad a nehezen elérhető helyek kényelmes takarítására.

db

Einhell TE-VC 1820 száraz-nedves porszívó

A TE-VC 1820 ECO Power porszívó minőségi, sokoldalú nedves-száraz tisztítókészülék, amely alapos tisztítómunkát tesz lehetővé. A Silent biturbó motor nagyon halkan jár, és a lehető legmodernebb alkotóelemei segítségével erős szívóteljesítményt biztosít, miközben akár 50%-kal is alacsonyabb a fogyasztása.

db

Einhell TC-VC 1930 S száraz-nedves porszívó

A TC-VC 1930 S száraz-nedves porszívó nélkülözhetetlen segítség azoknak, akik alaposan szeretnék kitakarítani az otthonukat, az autójukat, vagy épp a műhelyben szeretnének rendet tenni. A porszívót 2,5 méteres gégecsővel, háromrészes műanyag szívócsővel, száraz és nedves porszívózáshoz készült nagyméretű multifunkciós szívófejjel, és fugatisztító szívófejjel szállítjuk.

db

Einhell TH-VC 1930 SA száraz-nedves porszívó

A TC-VC 1930 SA nedves-száraz porszívó nélkülözhetetlen készülék ambiciózus barkácsolók számára, amely a ház, a műhely és a jármű takarításánál nyújt jó szolgálatot: nem létezik olyan hely, melyet a készülék segítségével ne tarthatna tisztán! A porszívót multifunkciós és fugatisztító szívófejjel, valamint papír porzsákkal szállítjuk.

db

Einhell TE-VC 2230 SA száraz-nedves porszívó

A TE-VC 2230 SA ECO Power porszívó minőségi sokoldalú, alapos tisztításra használható száraz-nedves porszívó. A Silent biturbó motor nagyon halkan jár, és a lehető legmodernebb alkotóelemei segítségével kiváló szívóteljesítményt biztosít, miközben akár 50%-kal is alacsonyabb a fogyasztása. A 30 literes, nemesacél tartály jelentős kapacitás nagyobb volumenű, ház körüli és műhelyben végzendő takarítási munkához.

db

Einhell TE-VC 2340 SA száraz-nedves porszívó

A TE-VC 2340 SA ECO Power porszívó egy nagy teljesítményű, kiváló minőségű és sokoldalú száraz-nedves porszívó, amellyel alaposan megtisztíthat szinte bármilyen felületet. A csendes, ugyanakkor rendkívül erős ECO motor kiváló szívóerőt biztosít úgy, hogy fogyasztása akár 50%-kal is alacsonyabb lehet más porszívókhoz képest. A 40 literes, nemesacél tartály jelentős kapacitást biztosít nagyobb volumenű, ház körüli és műhelyben végzendő takarítási munkához.

db