Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell vízszűrő 12 cm

Az Einhell 12 cm-es előszűrő robosztus védelmi mechanizmus, mely a kerti szivattyúkat, a háztartási vízműveket és a háztartási vízrendszereket a káros szennyeződésektől.  A 0,2 mm-es szembőségű beépített finomszűrő mosható, könnyen kihúzható és könnyen cserélhető.

Ár:
6.990 Ft

Teljesítmény:
4000 l/h

db

Einhell vízszűrő 25 cm

Az Einhell 25 cm előszűrő egy robusztus védelmi mechanizmus, amely megvédi a kerti szivattyúkat, a háztartási vízműveket és a háztartási vízgépeket a káros szennyeződésektől.  A 0,2 mm-es szembőségű beépített finomszűrő mosható, könnyen kihúzható és könnyen cserélhető.

Ár:
7.990 Ft

Teljesítmény:
4300 l/h

db

Einhell átfolyáskapcsoló

Az elektronikus áramláskapcsoló ideális a kerti szivattyúk háztartási vízgéppé történő átalakításához. Automatikus be- és kikapcsoló mechanizmusának, valamint a tökéletes nyomásviszonyokat biztosító nyomásáram-kapcsolónak köszönhetően a készülék hosszabb távon is működtethető közvetlen manuális beavatkozás nélkül.

Ár:
20.990 Ft

db

Einhell 7 méteres műanyag tömlő

Az Einhell 7 méteres műanyag tömlő ideális víztechnikai tartozék, mely jelentős mértékben megkönnyíti a folyadékok kutakból, víztározókból való felszívását. A műanyag tömlő anyagának és szerkezetének köszönhetően erős és lépésálló. A terméket előszerelt (1" átmérőjű) csatlakozóval, valamint lábszeleppel és szűrővel szállítjuk.

Ár:
8.990 Ft

db