Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TC-RO 1155 E felsőmaró

A TC-RO 1155 E felső maró könnyen kezelhető, erős szerszám, amely az igényes barkácsolóknak segít sokféle maró munka elvégzésében. A marómélység több fokozatú revolver ütközővel gyorsan kiválasztható és a finombeállítóval pontosan beszabályozható. Az elektronikus fordulatszám-szabályozóval a felső marófunkció optimálisan igazítható az anyag és a marógép igényeihez.

Ár:
22.490 Ft

Teljesítmény:
1100 W

db

Einhell TE-RO 1255 E felsőmaró

A TE-RO 1255 E felsőmaró egy kiváló minőségű és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítség, ha igényesen szeretne tömörfát, rétegelt lemezt vagy farostlemezeket megmunkálni. A marásmélységet egyszerűen beállíthatja a revolverütközővel, a finombeállítás segítségével pedig még pontosabbra hangolhatja.

Ár:
33.990 Ft

Teljesítmény:
1200 W

db

Einhell TC-BJ 900 lamellázógép

TC-BJ 900 lapos élmaróval az igényes barkácsolók tökéletes ütköző- és dobozkötéseket készítenek számtalan alkalmazásra. A könnyen kezelhető, nagy teljesítményű lamellázógép kiegészítői közé tartozik a maró cseréjéhez szükséges körmöskulcs, a tiszta munkavégzést segítő porgyűjtő zsák, valamint a szállító és tartó táska, amelyben rendezetten és használatra készen tárolható az élmaró és minden tartozéka.

Ár:
24.990 Ft

Teljesítmény:
860 W

db

Einhell TH-MA 1300 falmaró

Az erőteljes Einhell TC-MA 1300 falmaróval gyorsan és könnyedén készíthet egyenletes, egyenes vágásokat és hornyokat téglába, vakolatba és más hasonló építőanyagokba. Ez a készülék nem hiányozhat egyetlen ezermester eszköztárából sem, hiszen nélkülözhetetlen segítőtárs a gáz-, víz- és villanyszerelési munkák során.

Ár:
38.990 Ft

Teljesítmény:
1320 W

db