Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell PRESSITO - Solo akkus kompresszor

Az Einhell Pressito kompresszora egy multifunkciós nagynyomású és alacsony nyomású kompresszorral felszerelt hibrid készülék, amely alacsony nyomású szívó funkcióval is rendelkezik. Az Einhell praktikus hibrid kompresszorát elektromos hálózatról, vagy a Power X-Change termékcsalád 18 V rendszerakkumulátoráról üzemeltetheti.

db

Einhell CC-AC 12V autós kompresszor

Az Einhell CC-AC 12 V autós kompresszor egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. A 12 V szivargyújtó csatlakozóval ellátott 2,9 méteres tápkábelnek köszönhetően a legkülönfélébb munkálatokat végezheti el a készülékkel: fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok kerekét, a labdákat vagy a kisebb matracokat. Soha ne hagyja otthon, ha útnak indul!

Ár:
4.990 Ft

db

Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor

Az Einhell CC-AC 35/10 12V autós kompresszor egy könnyen kezelhető, nagy teljesítményű és sokoldalú készülék, amely nélkülözhetetlen segítőtárs, ha autóval indul útnak. Fújja fel gyorsan az autók, motorkerékpárok vagy kerékpárok kerekét, a labdákat vagy a kisebb matracokat. Soha ne hagyja otthon, ha útnak indul!

Ár:
12.990 Ft

db

Einhell TC-AC 180/8 OF kompresszor

Az Einhell TC-AC 180/8 OF kompresszor egy kisméretű, sűrített levegős kompresszor,  melyet számos feladat elvégzésére használhat: fújja fel vele a gépjármű- vagy kerékpár abroncsokat, labdákat, medencéket vagy gumimatracokat, fúvassa ki a motorokat, vagy egyszerűen csak tisztítsa le a műhelyben a munkadarabokat, a burkolatokat és a munkaterületet.

Ár:
27.990 Ft

db

Einhell TC-AC 190/8 Kit kompresszor

A TC-AC 190/8 Kit egy nagy teljesítményű és sokoldalú kompresszor, amely könnyű, kompakt és ergonomikus kialakításának köszönhetően bárhol és bármikor bevethető. A készülék minimális karbantartást igényel, könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható.

Ár:
31.990 Ft

db

Einhell TH-AC 190/6 OF kompresszor

A mobil és kompakt kialakítású TC-AC 190/6/8 OF kompresszor segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhet számtalan olyan munkát, amelyhez sűrített levegőre lesz szüksége. Használja otthon, a kertben, a garázsban, vagy épp kempingezéshez!

Ár:
44.490 Ft

db

Einhell TH-AC 200/30 OF kompresszor

A TC-AC 200/30/8 OF sokoldalú kompresszor, amely robusztus és helytakarékos kialakításának kA készülék nélkülözhetetlen segítség, ha sűrített levegőt kell a munkája során használnia. Olajmentes motorja kenés nélkül üzemel, ezért nagyon kevés karbantartást igényel és bármilyen helyzetben szállítható. öszönhetően egyetlen műhelyből vagy garázsból sem hiányozhat.

Ár:
51.490 Ft

db

Einhell TH-AC 240/50/10 OF kompresszor

A TH-AC 240/50/10 OF sokoldalú kompresszor, amely álló, helytakarékos kialakításával és 0-10 bar üzemi nyomás között állítható nyomáscsökkentővel számos, sűrített levegővel végezhető munkához tesz jó szolgálatot. A olajmentes motor nem igényel kenést, ezért nagyon kevés karbantartás szükséges, és bármilyen pozícióban szállítható.

Ár:
63.990 Ft

db

Einhell TC-AC 190/24/8 kompresszor

A TC-AC 190/24/8 egy sokoldalú kompresszor, amely kompakt kialakításának és a 8 bar üzemi nyomásnak köszönhetően számtalan helyzetben nagyon hasznos segítség lehet. 24 literes tartálya elegendő levegő tartalékot biztosít. A kondenzátumot a vízleeresztő csap segítségével engedheti le a tartályból. Egyszerűen, tisztán, kényelmesen. Az erős tartályra 10 év rozsdásodás elleni garanciát vállalunk.

Ár:
43.990 Ft

db

Einhell TE-AC 230/24 kompresszor

Az Einhell TE-AC 230/24/8 kompresszora egy nagy teljesítményű, robosztus, folyamatos használatra tervezett készülék, amely még a legmagasabb elvásároknak is maximálisan megfelel. A kiváló minőségű alkatrészeknek és az olajkenésnek köszönhetően a készüléket kivételes tartósság jellemzi. Biztonságos használatáról a visszacsapó és biztonsági szelepek, az egyszerű mozgatásról pedig a tartószár és a nagyméretű kerekek és gondoskodnak.

Ár:
48.990 Ft

db

Einhell TE-AC 270/24/10 kompresszor

Az Einhell TE-AC 270/24/10 kompresszora egy nagy teljesítményű, robosztus, folyamatos használatra tervezett készülék, amely még a legmagasabb elvásároknak is maximálisan megfelel. A kiváló minőségű alkatrészeknek és az olajkenésnek köszönhetően a készüléket kivételes tartósság jellemzi. A termék biztonságos használatáról a visszacsapó és biztonsági szelepek, az egyszerű mozgatásról pedig a tartószár és a nagyméretű kerekek és gondoskodnak. 24 literes tartályában összegyűjtött levegőt akkor és arra használhatja, amire csak szeretné.

Ár:
59.490 Ft

db

Einhell TE-AC 270/50/10 kompresszor

Az Einhell TE-AC 270/50/10 kompresszor egy nagy teljesítményű, robosztus, folyamatos használatra tervezett készülék, amely még a legmagasabb elvásároknak is maximálisan megfelel. A kiváló minőségű alkatrészeknek és az olajkenésnek köszönhetően a készüléket kivételes tartósság jellemzi. A készülék biztonságos használatáról a visszacsapó és biztonsági szelepek, az egyszerű mozgatásról pedig a tartószár és a nagyméretű kerekek gondoskodnak. Az erős tartályra 10 év rozsdásodás elleni garanciát vállalunk. 50 literes tartályában összegyűjtött levegőt akkor és arra használhatja, amire csak szeretné.

Ár:
66.990 Ft

db

Einhell TC-AC 420/50/10 V kompresszor

Az Einhell TC-AC 420/50/10 V kompresszora nélkülözhetetlen a műhelyben és a garázsban történő munkák elvégzéséhez: 2200 watt teljesítményével max. 10 bar üzemi nyomást képes előállítani. A készülék a nyomásszabályozóval max. 10 bar üzemi nyomásig szabályozható, és így számos sűrített levegős munkához használható. Az Einhell elhivatottan bízik termékei minőségében, ezért a tartályra 10 év rozsdamentességi garanciát vállalunk.

Ár:
98.990 Ft

db

Einhell TC-AC 200/24/8 OF kompresszor

Az Einhell TC-AC 200/24/8 OF kompresszor egy olyan multifunkciós alapkészülék, amely nem hiányozhat egyetlen garázsból és műhelyből sem. A kompresszor motorja perceként 15 000 fordulatszámával 180 liter/perc szívóteljesítményt biztosít. A max. 8 bar üzemi nyomást a nyomásszabályozó segítségével állíthatja be, és így számos feladatra, többek között pl. lakkok és festékek felhordására, illetve labdák és gépjárműabroncsok felfújásához is használhatja a készüléket.

Ár:
45.490 Ft

db

Einhell TE-AC 6 Silent kompresszor

A TE-AC 6 Silent kompresszor egy olyan multifunkcionális alapkészülék, amelyet alacsony zajkibocsátása tesz egyedivé. A kompresszor nyomáscsökkentő használatával max. 8 bar nyomásig számos feladatra használható: a készülékkel könnyedén felfújhatja a labdákat, gumimatracokat, vagy az autók és (motor)kerékpárok kerekeit. Esetleg festéshez vagy homokfúváshoz szeretné használni? A kompresszor mindkét területen megállja a helyét!

Ár:
62.990 Ft

db

Einhell TE-AC 24 Silent kompresszor

A TE-AC 24 Silent kompresszor egy olyan multifunkcionális alapkészülék, amelyet alacsony zajkibocsátása teszi egyedivé. Nyomáscsökkentő használatával max. 8 bar nyomásig számos feladatra használható: a készülékkel könnyedén felfújhatja a labdákat, gumimatracokat, vagy az autók és (motor)kerékpárok kerekeit. Esetleg festéshez vagy homokfúváshoz szeretné használni? A kompresszor mindkét területen megállja a helyét!

Ár:
87.990 Ft

db