Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell TE-VC 18 Li-Solo porszívó

Mindegy, hogy a szőnyeget vagy a kanapét szeretné kiporszívózni, esetleg az asztalt tervezi letakarítani, az Einhell TE-VC 18 Li-Solo akkumulátoros kézi porszívójával pillanatok alatt eltávolíthatja a szennyeződéseket és a morzsákat. Ez a könnyen kezelhető és nagy teljesítményű porszívó az Einhell Power X-Change termékcsalád tagja. A sorozat akkumulátorait valamennyi Power X-Change termékhez használhatja.

db

Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo porszívó

Mindegy, hogy porszívózásra, folyadékok eltávolítására vagy takarításra használja: az Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo akkumulátoros száraz-nedves porszívó nélkülözhetetlen segítőtárs, akár otthon, a pincében, akár a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele. A multifunkcionális többfunkciós porszívó a Power X-Change termékcsalád tagja, így a készülékhez használt akkumulátort a sorozat összes többi termékéhez is használhatja.

db

Einhell TC-VC 18/20 Li S - Solo porszívó

Az Einhell TC-VC 18/20 Li – Solo száraz-nedves porszívó nélkülözhetetlen segítőtárs a takarításban. Mindegy, hogy a műhelyben vagy a pincében szeretne rendet tenni, a végeredmény mindig tökéletes lesz. A készülékkel alaposan feltakaríthatja a teraszokat, erkélyeket vagy a lakást, és tisztává varázsolhatja autója üléshuzatát is. Az akkumulátoros száraz-nedves porszívó a Power X-Change termékcsalád erős, megbízható tagja.

db

Einhell TE-VC 36/30 Li S - Solo porszívó

Mindegy, hogy porszívózásra, folyadékok felszívására vagy takarításra használja: az Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akkumulátoros száraz-nedves porszívó nélkülözhetetlen segítőtárs, akár otthon, a pincében, akár a műhelyben vagy a garázsban dolgozik vele. Az akkumulátoros száraz-nedves porszívó a kimagasló teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagja, ezérta sorozat valamennyi akkumulátorát használhatja hozzá.

db

Einhell TE-VC 2230 SAC porszívó

Az Einhell TE-VC 2230 SAC száraz-nedves porszívója egy sokoldalú segítőtárs, amely mélyreható tisztaságot garantál. Az ECO-porszívót szűrőtisztító rendszerrel szerelték fel, így nem csak a durva szennyeződéseket szívja fel és tartja vissza, hanem a mikroszemcséket is. Az allergiások is fellélegezhetnek: a száraz-nedves porszívó a legfinomabb háztartási port és pollent is kiszűri.

db

Einhell TE-VC 2340 SAC porszívó

Az Einhell TE-VC 2340 SAC száraz-nedves porszívója egy sokoldalú segítőtárs, amely mélyreható tisztaságot garantál. Az ECO-porszívót szűrőtisztító rendszerrel szerelték fel, így nem csak a durva szennyeződéseket szívja fel és tartja vissza, hanem a mikroszemcséket is. Az allergiások is fellélegezhetnek: a száraz-nedves porszívó a legfinomabb háztartási port és pollent is kiszűri.

db

Einhell TC-AV 1618 D hamuporszívó

Az Einhell TC-AV 1618 D hamuporszívója kényelmes, gyors és tiszta munkavégzést biztosít. A 18 liter űrtartalmú tartály biztosítja, hogy munka közben ne kelljen megállnia: így könnyedén eltávolíthatja a kályhában és a kandallóban lévő hamut, vagy a grillsütőben lévő égéstermék-maradékokat.

db

Einhell TC-AV 1620 DW hamuporszívó

Az Einhell TC-AV 1620 DW hamuporszívó kényelmes, gyors és tiszta megoldást kínál a hamu eltávolítására. A 20 liter űrtartalmú tartály biztosítja, hogy munka közben ne kelljen megállnia: így könnyedén eltávolíthatja a kályhában és a kandallóban lévő hamut, vagy a grillsütőben lévő égéstermék-maradékokat.

db