Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Az Einhell elektromos festékszóró pisztolyai színt hoz az Ön életébe is: bármely kompakt, akár egy kézzel is használható készülék rendkívül hasznos segítőtárs, legyen szó projekt- vagy barkácsolási munkákról, lakkok és lazúrok gazdaságos felviteléről. Az Einhell festék- és habarcskeverő gépek pedig nélkülözhetetlen segítőtársak, kerüljön sor csupán a nappali újrafestésére, vagy akár nagyszabású építkezésekre.


Einhell TC-MX 1200 E festékkeverő

Az Einhell TC-MX 1200 festék- és habarcskeverőjében a lelkes hobbi felhasználók hű társra lelnek: akár építkezéseken, akár felújításhoz vagy projekt munkákhoz használják a készüléket: az egysebességes, viszkózus anyagok összekeverésére tervezett kompakt kialakítású készülékkel dolgozva biztos lehet abban, hogy a végeredmény mindig tökéletes lesz!

Ár:
22.990 Ft

Teljesítmény:
1200 W

db

Einhell TC-MX 1400-2 E festékkeverő

Folyékony és por állagú építőanyagok keverésekor a szakértők ragaszkodnak a minőségi, nagy teljesítményű TC-MX 1400-2 E festék-habarcskeverőhöz. Kétsebességes hajtóműve az erős, tartós alumínium házban a 400 wattos motor teljesítményét választhatóan magas nyomatékká vagy nagy fordulatszámmá alakítja, így az adott keverési sebesség optimálisan igazítható a keverésre váró anyag állagához.

Ár:
32.490 fT

Teljesítmény:
1400 W

db

Einhell TE-MX 1600-2 CE festékkeverő

Ha folyékony vagy por alapú építőanyagokat kell összekeverni, akkor a szakértők a konstans elektronikával felszerelt, kimagasló teljesítményű TE-MX 1600-2 CE festék- és habarcskeverő mellett teszik le a voksukat.A Softstart (lágyindítás) funkciónak köszönhetően a készülék lassan indul el, a dinamikus fordulatszám-szabályozás pedig lehetővé teszi, hogy a keverési sebességet - folyamatos terhelés mellett - az anyag tulajdonságaihoz igazítsa úgy, hogy a fordulatszám közben ne csökkenjen.

Ár:
42.990 Ft

Teljesítmény:
1600 W

db

Einhell TE-MX 1600-2 CE Twin festékkeverő

Az Einhell TE-MX 1600-2 CE Twin festék- és habarcskeverőt viszkózus anyagok, pl. habarcs, csemperagasztó, fugázó anyagok, valamint festékek és lakkok összekeverésére tervezték. A készülék festék- és habarcskeverő ellentétesen forgó keverőivel gyorsan és kis energiabefektetéssel összekeverheti az anyagokat, és biztos lehet abban, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

Ár:
46.990 Ft

Teljesítmény:
1600 W

db

Einhell M14 festékkeverőszár-szett

Az Einhell 2 részes festékkeverőszár-szettjét elsősorban az Einhell TC-MX, valamint TE-MX típusú, M14-es befogatású festék- és habarcskeverőihez használhatja. Egyszerre 20-35 kilogrammnyi anyag keveréséhez ajánljuk.

Ár:
9.990 Ft

db

Einhell TC-SY 400 P festékszóró

A TC-SY 400 P elektromos festékszóró pisztoly színt hoz az Ön életébe is: a kompakt, akár egy kézzel is használható, kis- és közepes méretű felületek bevonására tervezett festékszóró rendszer rendkívül hasznos segítőtárs, legyen szó projekt- vagy barkácsolási munkákról. Elsősorban lakkok és lazúrok szórására, gazdaságos felvitelére használható.

Anyagszükséglet:
800 ml

Ár:
16.490 Ft

Teljesítmény:
400 W

db

Einhell TC-SY 500 P festékszóró

A TC-SY 500 P elektromos festékszóró pisztoly színt hoz a kreatív és lelkes ezermesterek életébe: a kompakt, egykezes, kis- és közepes méretű felületek bevonására tervezett festékszóró rendszer hasznos segítőtárs a projekt- és a barkácsolási munkák során. A készülék segítségével lakkot és lazúrt is felvihet a megmunkálandó felületre.

Anyagszükséglet:
1000 ml

Ár:
19.990 Ft

Teljesítmény:
500 W

db

Einhell TC-SY 600 S festékszóró

A TC-SY 600 S elektromos szórópisztoly egy olyan félig helyhez kötött készülék, amelyet lakkok, lazúrok és belső fali festékek közepes és nagyobb felületekre történő felvitelére terveztek. Most ismerkedik a festéssel, vagy már gyakorlott ezermester? A könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható festékszóró rendszer egészen biztosan hatékony segítőtársa lesz a munkák során.

Anyagszükséglet:
800 ml

Ár:
23.990 Ft

Teljesítmény:
600 W

db