Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkus hőlégbefúvó

Az Einhell GE-HG 18/370 Niro Li-Solo akkumulátoros hőlégbefúvót propán gáz max. 37 000 watt névleges hőteljesítménnyé történő átalakítására tervezték. A készülék a Power X-Change termékcsalád tagja, ezért az üzemeltetéséhez szüksége lesz egy 18 V akkumulátorra.

db

Einhell PRESSITO - Solo akkus kompresszor

Az Einhell Pressito kompresszora egy multifunkciós nagynyomású és alacsony nyomású kompresszorral felszerelt hibrid készülék, amely alacsony nyomású szívó funkcióval is rendelkezik. Az Einhell praktikus hibrid kompresszorát elektromos hálózatról, vagy a Power X-Change termékcsalád 18 V rendszerakkumulátoráról üzemeltetheti.

db

Einhell TE-AC 36/6/8 Li OF Set-Solo akkus kompresszor

Ha az Einhell TE-AC 36/6/8 Li OF Set akkumulátoros kompresszort használja, akkor mindig lesz elegendő sűrített levegő a munkák elvégzéséhez, akár otthon, akár a műhelyben, akár a garázsban dolgozik. A kompresszort Power X-Change akkumulátorokról üzemeltetheti, amelyek a termékcsalád valamennyi eszközéhez használhatók.

db

Einhell AQUINNA - Solo akkus kerti szivattyú

Az Einhell AQUINNA akkumulátoros kerti szivattyújával újrahasznosíthatja a kertjében az esővizet, valamint a kutakban és víztározókban összegyűlt vizet: így nem csak pénzt spórol, hanem a környezetet is óvja. Az AQUINNA kerti szivattyú 2 db 18 V Power X-Change akkumulátorokból nyeri az energiát: ezeket a termékcsalád valamennyi tagjához használhatja, függetlenül attól, hogy kerti- vagy szerszámgépekkel dolgozik.

db