Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

METABO R BT 12-18 V rádió Bluetooth, alapgép

A METABO R BT 12-18 V AM/FM építkezési rádiót mobilitása, valamint minden METABO 12-18 Voltos csúszóérintkezős akkuegységgel való kompatibilitása és bedugható hálózati kábele teszi az építkezések elengedhetetlen tartozékává. A robosztus, kompakt készülék flexibilis antennája FM és AM csatornák befogására képes, az integrált Bluetooth-nak köszönhetően pedig más eszközökön keresztül is vezetékmentes kapcsolatot létesíthet a hordozható rádióval.

db

METABO R 12-18 V rádió DAB + BT, alapgép

A METABO R 12-18 V AM/FM építkezési rádiót mobilitása, valamint minden METABO 12-18 Voltos csúszóérintkezős akkuegységgel való kompatibilitása és bedugható hálózati kábele teszi az építkezések elengedhetetlen tartozékává. A robosztus, kompakt készülék flexibilis antennája FM és AM csatornák befogására képes, az integrált Bluetooth-nak köszönhetően pedig más eszközökön keresztül is vezetékmentes kapcsolatot létesíthet a hordozható rádióval.

db

METABO AV 18 akkus ventillátor, alapgép (606176850)

A METABO AV 18 akkumulátoros ventilátor hálózattól független, flexibilis alkalmazást tesz lehetővé tulajdonosa számára. A három különböző légsebesség-fokozaton működtethető készülék minden Li-Power és 18 Voltos LiHD csúszóérintkezős akkuegységgel üzemeltethető, és egy 5,2 Ah erősségű akkutöltéssel akár 7 órás üzemidőt is képes produkálni! A készüléket akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Fordulatszám:
1300 min^-1

Súly:
4.55 kg

Lista ár:
81.500 Ft

db