Dulux Trade Weathersield 24 liter vakolat bázis

15 990.- Ft / db
  • Elérhetőség: Raktáron

Fontos információ:

  • Felület: Matt
  • Kiadósság: 2,5-3 kg/m2
  • Száradási idő: 4 nap
  • Rétegek: 1

Terméktulajdonságok:

  • Idojárásálló
  • UV álló
  • Penészgátló
  • Hosszantartó védelem
  • Rugalmas felület
  • Könnyű felhordás
db
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

Termék leírás

A Dulux Trade Weathershield Vakolat kiváló minőségű dekoratív bevonat homlokzatok és egyéb kültéri falfelületek díszítésére és védelmére. A szilikonadaléknak köszönhetően a termék feldolgozási tulajdonságai kiválóak, a kialakított felület sokáig megőrzi rugalmasságát. Megvédi a felületet a környezeti hatások (csapadék, pára, hőingadozás, UV sugárzás) károsító hatásaitól. A szálerősítés megnöveli a bevonat ellenállóképességét a mechanikai hatásokkal szemben, megelőzi a hajszálrepedések kialakulását. Speciális összetevői védik a bevonatot az alga és penész károsító hatásaitól.

Alkalmazás

Alkalmazható hőszigetelő rendszereken, hagyományos vakolatokon, beton és egyéb ásványi felületeken, valamint tapaszokon és szerves kötőanyagú simítótapaszokon.
Hőszigetelő rendszerek esetén vegye figyelembe a rendszer gyártójának műszaki előírásait! Kérje szaktanácsadónk segítségét a már előzetesen díszítő vakolattal ellátott (pl. kőporos) falfelületek felújítása előtt.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Száraz helyen tárolandó. Zárt edényben tárolandó. A tárolási hőmérséklet legfeljebb 30 °C lehet. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: valamennyi helyi, nemzeti, és nemzetközi szabályozás szerint. 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 247-500-7] and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [no. EC 220-239-6] (3: 1); 1,2 benzisothiazole-3- (2H) -one [no. CE 220-120-9] tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni. EU határérték erre a termékre (A/c – VB): 40 g/L (2010). Ez a termék legfeljebb 39g/L VOC-t tartalmaz. Felvitel közben használjon megfelelő védőöltözetet. A száraz film csiszolása, lángvágás, hegesztés során megnövekszik a por, a veszélyes füst/gőz/pára. Ahol lehetséges nedves csiszolást (nedves úton történő egyenletes felület kialakítását) kell alkalmazni. Amennyiben helyi elszívó ventilátorral a káros anyagok elszívása nem elegendő, megfelelő légzésvédő készüléket kell használni. Festés során a szerszámokból a lehető legtöbb festéket fel kell használni. Csak a teljesen kiürült és kitisztított csomagolóedény hasznosítható újra. A kiürült csomagolóedény élelmiszerek tárolására nem alkalmas. A termék maradékát és a termék maradékával szennyezett csomagolóedényt a kijelölt gyűjtőhelyre kell vinni.
Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink