Betonacél különböző méretekben

  • Méret: 6;8;10;12;14;16
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás
Betonacélok felületi kialakítása
  • sima
  • bordázott
Bordázat célja: beton és acélbetét között a jó tapadás biztosítása
A bordázott betonacél tapadása 1,6-szorosa a sima felületű betonacélnak.
 
Üzletünk álltal forgalmazott átmérők:
Ø6, 8,10,12,14,16
 
Áraink 6 méteres szálra értendőek. Igény szerint egyedi nagyságot is tudunk biztosítani.

 

Minőségi betonacéllal a tartós eredményért

 
Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az építőipar, melyre fokozottan igaz, hogy rengeteg múlik a minőségi anyagokon, illetve a munka minőségén. Így hát az sem mindegy, hogy milyen betonacélt alkalmazunk egy adott munkához.

Manapság a betonacél elemek hangsúlyosabb bordázattal készülnek a megfelelő tartás érdekében, ezzel garantálva, hogy az adott elem megfelelően rögzül a betonba. A betonacél szálak a házalapoknál kapnak nagy szerepet, persze ezen felül az építés többi folyamatában is van szerepük. Ugyanakkor megkülönböztethetünk más-más vastagságú darabokat, ezek milyenségét a felhasználási terület terheltsége, az épület össztömege, illetve az határozza meg, hogy a betonacél főfalban, alapban vagy egyszerű falban van-e felhasználva. Természetesen minden eshetőségre megvan a megfelelő darab.

Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő betonacél szálat, mellyel az elkészült munka is kifogástalan minőséget képviselhet! Vásároljon nálunk bizalommal, és ha kérdése adódna termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!
Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink