Menü

Minden, amit tudnod kell a HomeInfo kuponhetekről!

Mi az a HOMEINFO Kedvezmény Hetek?

Az első országos szakmai összefogás építkezés, felújítás és lakberendezés témakörben. Több 100 kupon közül válogathatsz, melyeket országosan több mint 1000 üzletben és webshopban használhatsz fel prémium termékekre és szolgáltatásokra.

Hogyan tehetsz szert a kuponokra?

Az alábbi linken keresztüli regisztrációt követően találhatóak Burkolatstudio néven kuponjaink - minden burkolatra 10%, Roca szaniterekre 12%, valamint Emigres burkolatokra 15% -, melyeket a "Kérem a kupont!" formra való kattintást követően lehet használni.  Az egyik kuponra történő kattintás után láthatóvá válik a beváltáshoz szükséges kód, mely kupononként eltérő. Az ilyen módon megtekintett kuponokat a Lekért menüpont alá gyűjti a rendszer, innen van lehetőség a letöltésre.

A megnyitott oldalon továbbá helyet kaptak a felhasználási feltételek, képek, az ismertető, kattintható linkek (BurkolatStudio webshop) valamint a további kuponokhoz és az üzlet keresőjéhez irányító linkgomb. 

A „Partner további kuponjai” gombra kattintva egy oldalon megtalálod minden kuponunkat. 

Az „Ugrás az üzletkeresőhöz” gombra kattintva az oldal lejjebb görget, ahol láthatod a beváltási helyet, mely esetünkben a következő: 

5100 Jászberény
Nagykátai út 17.
Barakk Barkácsáruház és Oázis kertészet

A kuponokon szereplő kódok: 

A kuponokon 2 féle kód szerepel: • QR kód + annak számszerű kódja • továbbá egyedi kód • „Webshop” kód: letöltött kupononként egyedi vagy egységes.

 

Hogyan lehet beváltani a kuponokat?

A letöltést követően igény szerint kinyomtathatod a kupont. A kupont elektronikusan, okos eszközről is és kinyomtatva is ugyanúgy tudod felhasználni. A kupont szükséges magaddal hoznod a vásárláskor (kivéve webshop esetében). A lekért kuponon található a webshopos beváltáshoz szükséges kód. Webshopos vásárlás esetén a kedvezmény levonódik fizetést megelőzően, az áruházban a kasszánál lehet érvényesíteni a letöltött kupon kódját a megfelelő termékekre.

 

Mikor lehet beváltani a kuponokat?

A legfontosabb dátumok: 2021.02.01-03.15.: a regisztráció és a kuponletöltés időszaka

2021.03.01-15.: ebben a két hétben lehet felhasználni a letöltött kuponokat. Ennél korábban vagy később a kuponok nem beválthatóak.

 

 

Legfrissebb

Tippek és trükkök kis fürdőszobákhoz

Tippek és trükkök kis fürdőszobákhoz

Mindig kihívást jelentenek a kis méretű helyiségek, amint aktuálissá válik a berendezésük. Egyszerre kell minden szükséges tárgyat elhelyeznünk, miközben a funkció mellett az esztétikumról sem szabad megfeledkeznünk. Ha otthonunk oázisáról van szó, akkor ez különösen igaz, hiszen a fürdőszoba a nap kezdetén és végén is a felkészülés, a regenerálódás és a pihenés helyszíne. Alábbi cikkünkben bebizonyítjuk, a helyszűke koránt sem jelenti azt, hogy a felsoroltak közül bármelyikről is le kellene mondanunk. 


 

Kvíz: Melyik burkolatcsaládunk illik hozzád?

Kvíz: Melyik burkolatcsaládunk illik hozzád?

A felújítás során az egyik legnagyobb fejtörőt az okozhatja, hogy milyen burkolatot válasszunk otthonunkba. BurkolatStudio webáruházunkban számtalan minőségi márkát megtalálsz, de hogy segítsünk egy kicsit eligazodni a széles választékban, hoztunk egy kvízjátékot, melynek kitöltésével garantáltan könnyebb lesz a döntéshozás. 


 

Így válassz szőnyeget otthonodba - tippek és trendek

Így válassz szőnyeget otthonodba - tippek és trendek

Egy jó szőnyeg akár a szoba dísze is lehet, amellett, hogy alapjaiban határozza meg az adott helyiség hangulatát. Egészen addig, amíg a helyére nem kerül az a bizonyos odaillő darab, nem látjuk tisztán, milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a kiválasztás folyamatában. Alábbi cikkünkben a 2021-es szőnyegtrendek mellett tippeket is adunk, hogy stílusban valóban a leginkább passzoló szőnyeg kerülhessen otthonodba. 


 

Tavaszi dekorációs ötletek - főszerepben a mélyebb színek

Tavaszi dekorációs ötletek - főszerepben a mélyebb színek

A lakberendezési trendek, trendszínek, anyagok, formák évről-évre változnak, otthonunk berendezését nehéz lenne ehhez igazítani ilyen gyakorisággal. Ám ahogyan a természet megújulni készül, úgy olykor környezetünket is felfrissíthetjük az évszakhoz vagy a közelgő húsvéti ünnepekhez az éppen aktuális trendszínek kiegészítőivel. Idén tavasszal előtérbe kerülnek a mélyebb földszínek, mint a barna, a bézs és a homokszínek, a szürke melegebb árnyalatai, melyeket jól kombinálhatunk mohazöld, mélykék, türkiz, és mályva színekkel.  Ne féljük a színekkel kísérletezni!