Menü

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Az örökérvényű márvány

A megunhatatlan, klasszikus márvány sosem megy ki a divatból és mindig elegáns külcsínt kölcsönöz, ráadásul az egyre növekvő kínálatban már eredeti mintás darabokból is válogathatunk, ami még sokoldalúbbá teszi ezt a remekül kombinálható anyagot. A márvány azon túl, hogy önmagában is esztétikus, egyaránt jól mutat modern, rusztikus vagy épp hangsúlyos színekkel operáló enteriőrben.

 

 

 

 

 

Közel a természethez

Még mindig hódítanak a természetközeli megoldások. A fa hatású burkolatok otthonunk naturális díszei lehetnek, ráadásul már azok is rábólinthatnak, akik eddig tartózkodtak a fa vizes helyiségekben való használatától. A szinte megtévesztően hasonló dekoratív kerámialapokkal fürdőszobáinkba is természetes hangulatot csempészhetünk. Időtálló, könnyen tisztítható, melegséges, otthonos és persze vízálló.

 

 

 

 

 

 

 

Beton beltérben is

Az úgynevezett ipari elegancia egyik kötelező összetevője a beton használata nem csupán járólapként, de akár a fali csempe helyett is. A nyers anyagok, a strukturált, hideg felületek a modern, akár fémből készített bútorok tökéletes hátterei lehetnek. A betont kombinálhatjuk kifinomult bútorzattal is, mely kontraszttól csak még hatásosabb és exkluzívabb lesz a végeredmény. 

 

 

 

 

 

Romantikus színkavalkád

Bátran használjunk hangsúlyos színeket, ugyanis ez lesz a következő évek meghatározó stílisuránya. A sematikus fürdőszobákba csempészett élénk árnyalatok - melyek visszaköszönhetnek a dekorcsempékben vagy akár a kisebb kiegészítőkben - hangulatunkra is pozitív hatással bírnak. Érdemes figyelni az aktuális esztendő divatszíneit, vagy akár kedvenc árnyalatainkkal személyre szabott variációkat is alkalmazhatunk.

 

 

 

 

 

Ahol számít a méret

Az apró mozaikcsempék és retro burkolatok helyét felváltják az úgynevezett "oversize" darabok, melyek más területeket - például ruhaipar - már teljes mértékben áthatnak. Amellett, hogy praktikus, könnyen felhelyezhető és tisztítható, méretei okán tágítja a teret, így használata egy kisebb fürdőhelyiségben is stílusos, monumentális hatást kelt.

 

Legfrissebb

Modernizálnád a nappalit? Ezeket a tippeket vesd be!

Modernizálnád a nappalit? Ezeket a tippeket vesd be!

Nem pusztán a megnövekedett otthon és ház körül töltött idő, de a felújításra igénybe vehető támogatások is kedveznek az idei korszerűsítéseknek. Miért ne kezdhetnéd otthonod egyik központi helyiségével a frissítést, amely szinte minden fontosabb történés helyszíne? Akár komolyabb beruházáson, akár csak egy kis stílusváltáson vagy új design kipróbálásán gondolkozol, tippjeinkkel mindenképp modern, mégis otthonos környezetet csempészhetsz nappalidba.


 

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Otthonunk egyik központi tere a fürdőszoba, legyen szó relaxációról, feltöltődésről vagy énidőről, ezért korántsem mindegy, milyen burkolatokat, szanitereket és egyéb fürdőszobai kiegészítőket használunk berendezésekor, hiszen mindezekkel az ott uralkodó atmoszférát határozzuk meg.  Amennyiben nincs még markáns elképzelésünk, érdemes lehet fellapozni a legfrissebb trendeket egybegyűjtő katalógusokat vagy inspirálódni az építőanyag és - lakberendezési áruházak folyamatosan frissülő kínálatából. Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.


 

Így válassz burkolatot otthonodba!

Így válassz burkolatot otthonodba!

Otthonunk felújítása során az egyik legsarkalatosabb pont helyiségeink burkolatainak kiválasztása. Az ilyenkor elénk táruló óriási márka, alapanyag, típus és színválasztékban könnyen elveszíthetjük azt a bizonyos fonalat. Amennyiben épp burkolatválasztás előtt állsz, cikkünk sorvezetőt nyújthat ezen a kérdésekkel kikövezett úton. 


 

10 fontos februári teendő a ház körül

10 fontos februári teendő a ház körül

A február sem telhet el ház körüli teendők nélkül. Feladatlistánkban összegyűjtöttük a legfontosabb tennivalókat, melyekkel komolyabb ráfordítás nélkül felkészíthetjük, egyben felfrissíthetjük otthonunkat és vele együtt lelkünket is a közelgő tavaszi hónapokra.