Menü

Armani / Roca

Giorgio Armani nevét a világon mindenhol ismerik. A 20. századi design meghatározó alakja, nevéhez a férfi és női ruhatervezésen túl parfüm, ékszer, bútor és lakberendezési kiegészítők tervezése is fűződik.

Az Armani Casa - vagyis térhódítása a lakberendezésben– karakteres ismertetőjegyei a szürkés-bézses tónusok, a nemes anyagok, tiszta vonalak, a tökéletes elegancia. Giorgio Armaninak ezzel lehetősége nyílt megmutatni  a világnak egyedi elképzeléseit a belső terek kialakításáról. 2010-ben a spanyol Roca céggel – mely a fürdőszobai megoldások terén számít hasonló vezető márkának, mint az Armani  – bemutatták első közös kollekciójukat. Az eredmény egy elegáns, exkluzív fürdőszoba, mely ugyanakkor praktikus és kényelmes is.

A kollekcióban minden megtalálható, amire egy fürdőszobában szükség lehet: burkolatok, szaniterek, bútorok, fürdőszobai szerelvények, lámpák, kiegészítők. Az Armani / Roca fürdőszobái úgy lettek tervezve, hogy minden darabja összhangban legyen egymással, még a legkisebbek is.

 

A porcelán fal- és padlólapoknak köszönhetően az Armani / Roca fürdőszoba-koncepció hibátlan megjelenést ér el. A texturált felületű, nagyformátumú lapok kiváló alapot teremtenek a formatervezett fürdőkád vagy a fürdőszobabútor elhelyezéséhez. A csaptelepek rendkívül kifinomult stílusban és kivitelben készülnek a legújabb technológiával.

Hogy mi az Armani fürdőszoba titka? Kiváló minőség, meglepő textúrák és színek kombinációja, apró részletek kidolgozása, legújabb és legjobb technológiák. Mindez úgy megtervezve, hogy megőrizze Giorgio Armani utánozhatatlan stílusát és filozófiáját.

 

 

Legfrissebb

Armani / Roca

Armani / Roca

Az Armani / Roca fürdőszoba-koncepció az elegáns egyszerűség és a teljes harmónia kifejeződése, amely mindkettő lényegi eleme Giorgio Armani félreérthetetlen stílusát. Komplett belsőépítészeti koncepció, amely a fürdőszobát az érzékszervek örömére szentelt térré alakítja.