Menü

Most cseréljen tetőablakot!

Most cseréljen tetőablakot és töltse meg tetőterét természetes fénnyel!

Tetőtéri otthonában érdemes időben felkészülni a télre, és elkerülni sok olyan problémát, amivel jobb nem a hideg időszakban bajlódni. Ha már nagyon régen vásárolta tetőtéri ablakait, az ablakcsere a megoldás, amellyel már idén télen komfortos és ideálisan meleg lesz otthona. Mindez nem is annyira kényelmetlen és macerás, mint ahogy ezt sokan gondolnák.

 

Otthonunk komfortjának megnövelésére többféle módon van lehetőség. De mit sem ér az új kanapé vagy a szép lakástextilek és plédek, ha a régi ablakunk már nem vagy nem megfelelően tudja ellátni szükségszerű feladatait.

Az ablakcseréből származó előnyök:

  • Több komfort. A régen gyártott, alapszolgáltatásokat nyújtó tetőablakokkal ellentétben, ma már többféle igényt kielégítő nyitásmóddal, üvegezéssel, külső- és belső felületképzéssel ellátott típusokból válogathat.
  • 2-szer jobb hőszigetelés. Ha eddig alap hőszigetelő üvegezésű ablaka volt, ma már ugyanaz az alaptípus kétszer jobb hőszigetelésű. Az összes VELUX tetőtéri ablak beépített szellőzőnyílással is ellátott és vannak biztonsági üvegezésű tetőtéri ablakaink is.
  • Több kilátás. Ha a panoráma is fontos Önnek, akkor a billenő ablakot felső tengely mentén nyíló panoráma ablakra cserélheti.
  • Karbantartásmentesség. Elképzelhető, hogy korábbi vásárlása idején a jól ismert fa ablakok közül választott. A népszerű típus mellett ma már választhat műanyag bevonatú fa ablakot is, ami nem kíván folyamatos karbantartást.

Ragadja meg az alkalmat, és válasszon az eddiginél nagyobb vagy több tetőtéri ablakot a jobb fényviszonyokért! Most gondoskodhat az ablak körüli hőszigetelés kijavításáról és a megfelelő belső burkolat kialakításáról is.

Miért fontos a hőszigetelési képesség?

Ki ne szeretne faragni a fűtésszámlán? Az ablak – legyen az homlokzati, vagy tetőtéri – legfontosabb műszaki paramétere az úgynevezett hőátbocsátási tényező, az Uw -érték: ez mutatja meg, hogy mennyi hő áramlik át az ablak melegebb oldaláról a hidegebb oldalra. Minél kisebb ez a szám, annál jobb az ablak hőszigetelési képessége. Például egy 2003-ban vásárolt VELUX tetőtéri ablak cseréje után a hőveszteség 60%-kal csökken, ha VELUX Standard Plus ablakot vásárol (régi ablak Uw = 2,8 W/m2K, új Standard Plus ablak Uw = 1,1 W/m2K), illetve 54%-kal csökken, ha a legolcsóbb VELUX Standard tetőablakot választja (régi ablak Uw= 2,8 W/m2K, új Standard ablak Uw = 1,3 W/m2K)

Miért a VELUX termékeket és szolgáltatásokat érdemes választani?

Minden igényre megtalálja a megfelelő típust és a VELUX tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentek, hiszen már az alaptípus is olyan vetemedésmentes szerkezettel rendelkezik, mely 25 év élettartamot biztosít. Kiegészítő termékek – árnyékolók, ablak-alkatrészek – ugyancsak 25 évig kaphatók minden VELUX tetőablakhoz, így teljes biztonságban tudhatjuk tetőterünket a nyílászárók tekintetében. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a vásárlást követő évtizedekben is bizton számíthat az országos szervizszolgáltatásokra.


Ha most vásárolja meg VELUX Standard vagy Standard Plus tetőtéri ablakait a hozzájuk tartozó burkolókerettel együtt november 30-ig, 10 000 Ft-ot visszatérít Önnek a VELUX cég.

A részletekről érdeklődjön áruházunkban!

 

Legfrissebb

Hősugárzó kisokos - ezt a típust válaszd otthonodba

Hősugárzó kisokos - ezt a típust válaszd otthonodba

Hamarosan beköszönt a fűtésszezon, amikor hatékony és gyors segítség lehet egy mobilis hősugárzó. Mielőtt azonban elhamarkodott vásárlásra adjuk a fejünket, érdemes górcső alá venni a széles kínálatot attól függően, milyen feladatot kell ellátnia az adott készüléknek. A hősugárzókat különböző feltételek szerint, fogyasztás, méret és típus alapján kategorizálhatjuk, cikkünkben ezek alapján igyekszünk átadni minden tudnivalót, amire a kiválasztás előtt szükséged lehet. 


 

Varázsold szebbé otthonod az idei év legstílusosabb tapétáival

Varázsold szebbé otthonod az idei év legstílusosabb tapétáival

Vannak stílusirányzatok, melyek állandóan jelen vannak a lakberendezésben, úgy a textúrákban, a mintákban, a színekben egyaránt, és a rengeteg trendváltozás közepette az ember igyekszik is ezekből inspirálódni, hiszen jó esetben hosszú távra tervez, ha otthonszépítésről van szó. Mi most igyekeztünk a klasszikus, mégis aktuális darabokból válogatni, hogy megkönnyítsük nektek a tapétaválasztást, ha épp benne vagytok a felújításban. 


 

Így tisztítsd a szőnyeget, hogy sokáig ápolt maradjon

Így tisztítsd a szőnyeget, hogy sokáig ápolt maradjon

Bármennyire is igyekszünk vigyázni otthonunk textíliáira és drapériáira, előbb utóbb megjelennek rajtuk mindennapi életünk természetes nyomai. Ilyenkor nem árt ha tudjuk, milyen házi megoldások állnak rendelkezésünkre, hogy otthonunk szőnyegei ismét régi pompájukban ragyogjanak. Azonnali csere és vásárlás helyett vesd be ezeket a praktikákat, melyek segítségével még sokáig gyönyörködhetsz pihe-puha szőnyegeidben!


 

Praktikus lakberendezési tippek tetőtéri hálóhoz

Praktikus lakberendezési tippek tetőtéri hálóhoz

Építkezéskor gyakran találkozunk azzal a szituációval, hogy csak fölfelé növelhetjük a teret otthonunkban. A helyhiány miatt így kerül fel általában a hálószoba a tetőtérbe, néha pedig az egész lakószint a tetőtér alatt helyezkedik el, tehát nincs is más lehetőségünk, mint ide tervezni a hálót. Viszont nem kell elkeserednünk, hiszen a tetőtérben is teljes értékű pihenőhelyet alakíthatunk ki, ehhez hoztunk alábbi cikkünkben néhány lakberendezési praktikát.