Az elektromos áram felfedezése és bevezetése óta, mindannyiunk otthonában hatalmas jelentőséggel bír ez az energiaforrás. A mindennapi életünk szinte teljesen elképzelhetetlen lenne nélküle. A vezetékek kialakítása és felújítása azonban komoly faladat. A vezetékek normál esetben a falakba kerülnek. Hagyományosan vésővel és kalapáccsal kellett kialakítani a kellő mélységű és szélességű vájatot, amibe a vezetékeket beleágyazzák. Ez lassú munka volt, a vakolat jelentős károsodásával, a téglák felesleges rongálásával.

Ma már ezt a munkát százszor gyorsabban lehet elvégezni a Hikoki falhoronyvágó gépeivel. A Hikoki falhoronyvágó jóvoltából nemcsak az Ön dolga lesz egyszerűbb, hanem a munkát is sokkal precízebben tudja elvégezni.

Egy újonnan épülő, félkész ingatlan esetében nem okoz gondot a por, de egy már berendezett lakásban nem kellemes a jelenléte. Sajnos a készülék munkája (ahogy a vésés is) elég nagy koszt hagyhat maga után. Természetesen erre is van megoldás. A Hikoki falhoronyvágók összekapcsolhatók nagykapacitású ipari porszívóval, ami teljes egészében elnyeli a keletkezett szennyeződést, így aztán minimálisra szorítható az utómunkálatok ideje. Ha elkészült az elektromos hálózat, jöhet a vízvezetékek útvonalának kialakítása is!