A környezetbarát PVC tetőtéri ablakok keret-profiljai 63%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Ezen túl a gyártás során felhasznált alapanyagok, mint az üveg, a PVC profilok, az alumínium és acél alkatrészek 100%-ban újrahasznosíthatók. 

Az ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt. A PVC profilok cink és kálcium stabilizátor alapúak.

Az ablakok bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a tetőtérben, ami boldoggá tesz bennünket, pozitív és életigenlő érzést biztosít.

A biztonságot és a nyugalmat garantálják éveken át.  Az ablakok tartósak és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből az ablak készül, nem szívják be a nedvességet és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes.

Az ablakok megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget tudunk megtakarítani. Háromrétegű üvegezéssel készülnek, a Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15 %-kal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét.

Az ablakokat bármely szobába beszerelhetők: a nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, mint konyhába vagy fürdőszobába. 

Új építéshez és felújításhoz is ugyanúgy tökéletesen használhatók az ablakok. A népszerű ablakok a burkolat megbontása nélkül cserélhetők, miközben a teljes folyamat gyorsan és könnyen elvégezhető.

Ablakaink tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe. A klasszikus fehér szín mellett elérhetők attraktív fenyő hatású és aranytölgy színben is, valamint a újdonságként antracit színben, 30.000 Ft + Áfa felár ellenében.