Menü

 

 

A Barakk Mérnöki és Kereskedelmi Iroda 1994-ben alakult betéti társaság formában. A kezdeti elképzelés alapján a mérnöki, épülettervezési főtevékenységhez kereskedelmi tevékenységként az építőanyagok forgalmazása kapcsolódott, megrendelő irodaként. Az építőanyagok iránti növekvő kereslet cégünknél építőanyag telep létrehozását tette szükségessé, amelyen már a megfelelő anyagmozgató eszközökkel rendelkeztünk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk vásárlóinknak. A telep meglétével a gyors, biztonságos építőanyag ellátást tudtuk biztosítani vásárlóinknak.

1998-ban cégünk kft-vé alakult, a meglévő tulajdonosi szerkezettel. Még ebben az évben jelenlegi telephelyünkre költöztünk, ahol kulturált bemutatóteremmel, 15000 m2 szabad területtel és kb. 1500 m2 raktárral rendelkezünk.

2002-ben tevékenységünket kibővítettük fürdőszoba szalonnal és partnercégünkkel a Studio Wall-ace betéti társasággal közösen létrehoztuk az Építőanyag-és Lakberendezési Áruházat, ahol már a belsőépítészeti igényeket is kielégítjük. Így az építőanyag ipar szinte teljes vertikumát nyújtjuk vásárlóinknak.

        

2012-től BARAKK Barkácsáruház és Oázis Kertészet néven folytattuk fejlődésünket. Ez évben teljes átalakítást hajtottunk létre áruházunkban,és kinálatunkat a már meglévő termékkörön felül kertészettel, barkács termékekkel, festékekkel bővítettük. Kertészetünk az OÁZIS kertészeti áruházlánc tagja. Világítástechnikai részlegünkön belül megtalálható az EGLO shop in shop rendszere.

Pályázataink: 

Kedvezményezett neve : BARAKK-Studio kft

Projekt címe : Eszközbeszerzés, rakározási kapacítás bővítés és informatikai fejlesztés a BARAKK-Studio Kft.-nél

Szerződött támogatás összege : 18,83 millió forint

Támogatás mértéke (%-ban) . 69,73%

 Projekt tartalmának bemutatása : A tárgyi eszközök fejlesztése a megnövekedett raktározási igény kielégítésére és a számítógépes rendszer fejlesztésére irányul. Jelenlegi raktározásunk az áruház igényeinek ellátására elég, ezért kell tárgyi eszközeinket további állványokkal, emelőkkel és targoncákkal bővíteni, ezek elhelyezésére a helyszín adott. Az online értékesítés működtetéséhez szükséges számítógép park és rendszer bővítése szükséges, mivel jelenlegi rendszerünk nem bírná el a megnövekedett igényeket. Ezek elhelyezésére kellő számú irodával rendelkezünk. A tervezett beruházásokkal az online értékesítés szervezetten, rendezetten fog tudni működni.

Projekt tervezett befejezési dátuma 2021.07.07.

Projekt azonosító száma : GINOP-1.2.8-20-2020-02966