Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

A Merino kollekciójára nem elég csak ránézni, muszáj meg is érintenie minden egyes tapétát, elvégre anyagi minőségük az emberi érzékszerveket is képes félrevezetni. A Marburger Tapetenfabrik a Merino tapéták mesésen különleges felületét dombornyomással éri el, melynek során az anyagokon 200 Celsius fok felett egy gondosan vésett acélhengert vezet át. A folyamat azzal az előnnyel is jár, hogy e révén a tapéták rendkívül erősek és strapabírók lesznek.

A máskülönben matt megjelenésű darabokból áradó gyengéd fény nemes külsőt kölcsönöz a kollekciónak, mely semmi esetre sem hajlik tolakodásba. Mintázatai dacára ugyanis a Merino színek köré szerveződik, s egy színen belül a tapéták szabadon kombinálhatók egymással. Minden színezés öt különböző designt, illetve árnyalatonként egy darab egyszínű tapétát szerepeltet.

A falra ragasztható tapétákat 10.05 x 0.53 m vagy 10.06 x 1.06 m méretű tekercsekben szállítjuk. A kollekció valamennyi tapétája jó színtartó és jól mosható, valamint száraz állapotban maradék nélkül eltávolítható. A kollekció érvényessége: 2020. december.