Velux - Standard Alsó kilincses fa tetőtéri ablak GLL B

Tetőablak előnyei

  •   Energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel a jobb komfortért, Uw = 1,1
  •  
  • Fokozott hangszigetelés
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

A 3-rétegű üvegnek köszönhetően a megújult alsó kilincses Standard tetőtéri ablakunkkal energiatakarékossá teheti tetőterét. Az egyedi ThermoTechnologyTMhőszigetelési rendszer (plusz hőszigetelő anyag a tok és a szárny csatlakozásánal) és extra gumitömítés javítja az ablak hőszigetelő képességét, otthonát melegen tartja és pajzsként védi a kinti hideggel szemben.

A GLU 0061B típusú 3-rétegű üvegezésű, műanyag borítású tetőtéri ablakunk felülete 100%-ban karbantartásmentes. A felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően könnyebb tisztán tartani, mint a sarokillesztéses ablakokat. Egyaránt ajánljuk magas páratermelésű helyiségekbe és ha gondozásmentes tetőtéri ablakra vágyik.

Az alsó kilincses működtetést javasoljuk, ha az ablakot magasra építik be, pl. a magas térdfal miatt.

Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 130-150 cm.

 

Letöltés: 

/app/webroot/images/uploads/files/m%C5%B1szaki%20adatok.pdf

/app/webroot/images/uploads/files/be%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9si%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3(2).pdf

Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink