Makita SDS-Plus 4-Plus 5 db-os fúrókészlet B-49052

4 690.- Ft / db
  • Gyártó: Makita

Tartalma:

• 1 db 5 x 110 mm
• 1 db 6 x 110 mm
• 1 db 8 x 110 mm
• 1 db 6 x 160 mm
• 1 db 8 x 160 mm

db
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

4 Plus - Számtalanszor bizonyított - Betonhoz, téglához, kőhöz

Extrém körülmények között végrehajtott vizsgálatok igazolják, a 4 Plus kialakítású fúrószárak nagyobb hatékonyságát, a hagyományos fúrószárakkal szemben.
A 4 Plus már számtalanszor bizonyított. Átírta a professzionális fúrókalapácsokhoz tartozó fúróhegyekkel szemben támasztott követelményeket. A fúrószár fúrási sebessége és élettartama jelentősen megnövekedett, így csökkentve az egy kifúrt lyukra eső költséget. Modern hőkezelő eljárások, és speciális felületkezelés csökkenti a fúrószár kopását és javítja a súrlódással szembeni ellenállóképességét. A folyamatos kutatások eredményeként a kiváló minőségű és homogén anyagszerkezet rendkívül erős forrasztott kötéssel párosul.

4 Plus - 4 legfontosabb előny:

  1.  A masszív kialakításnak köszönhetően az erős és tartós keményfémlapkás hegy könnyű fúrást tesz lehetővé, melynek még a betonacél sem okoz problémát.
  2. A dinamikus véső alakú fúróhegy gyorsan áthatol az anyagon és ezzel egy időben a furatport eltereli a többcsatornás spirálba.
  3. A szabadalmazott, nagy teljesítményű többcsatornás KVS-spirál gyorsan kivezeti a furatport a lyukból, mellyel időt és költséget takarít meg.
  4. Az egyedülálló megerősített horonykialakítás (KVS spirál) csökkenti a vibrációt és nagyobb ütőenergiát továbbít a fúrókalapácstól a fúróhegyig. Ily módon növeli a fúrási sebességet és az élettartamot, egyúttal kíméli a gépet és a felhasználót.
Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink