Harzo 3 Loft Struktúr bevonat 6kg - 473999

13 790.- Ft / db

Tört fehér színű, vízzel hígítható, akrilbázisú, közömbös szagú, jól felkeverhető sűrű paszta, beltéri felületekre.

db
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Alap mélyalapozóval alapozd le, mielőtt belevágsz a díszítésbe! Nagy előnye a LOFT anyagnak, ha kissé hanyagabbul gletteltél, akkor a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Keverd fel alaposan, majd kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony rétegben (Kb.0,6 kg / réteg), gletteld fel, egy rétegben.  Később, kb. 20-30 perc elteltével, simítsd be finom, majd folyamatosan erősödő mozdulatokkal. Rozsdamentes gletvassal dolgozzál, amíg el nem kezd kirajzolódni a textúrája. A textúra elszíneződése a simító mozdulataid során és attól függően, hogy milyen erősen nyomod rá a glettvasat, minden esetben a világos szürke és a sötétszürke árnyalatait fogja eredményezni. A textúra formája attól függ, hogy a felhordás során a nedves anyagot hogyan formázod. A nedves anyag fel glettelése és formázása után fognak a kicsi kantok, a kiemelkedések mentén a száradásban lévő anyagon, a simítás hatására több árnyalatban színeződni.  A LOFT anyag teljes száradása után olyan lesz az ellenállósága, mint egy nagyon jó minőségű falfestésnek. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glettanyagot a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás díszítő glett bevonathoz ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez képest, ezért a színezése sokkal gazdaságosabb a hagyományos falfestékeknél!

Száradási ideje: 1-2 óra

Átvonhatóság: 4 óra elteltével átvonható

Kiadóssága: kb. 0,6 kg / m2 / réteg

Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink