BROS HANGYAIRTÓ POR 250G (B085)

1 890.- Ft / db
db
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

BROS Hangyairtó por kiválóan alkalmas belső terekben és azok közvetlen környezetében (terasz, autófelhajtó stb.) lévő hangyakolóniák megszüntetésére. Porként vagy vizes oldatként is alkalmazható. Hangya ellen tökéletes választás ez a termék, hiszen egyfajta csalétekként funkcionál. A rovar behordja a port a kolónia fészkébe, ahol aztán gyökeresen pusztítja ki az egészet, megoldva nekünk a felmerült problémát véglegesen.

Használata:

  • POR formában: szórjon ki kb. 10 grammot a hangyabolyra vagy a vonulási útvonalra. A rovarok a port behordják a bolyba és a kolónia kipusztul
  • VIZES OLDAT formában: oldjon fel 100 gramm port 2,5 liter vízben és alaposan keverje el. Öntse a keveréket a bolyra (egy boly kiirtására kb. fél liter keverék kell). A használat helyén elpusztítja a rovarokat.

A BROS Hangyairtó port vagy annak vizes oldatát a kora reggeli és/vagy esti órákban alkalmazzuk. Hatóideje kb. 24 óra.

Figyelmeztetések:

  • Élelmiszertől, konyhai eszközöktől, takarmánytól tartsa távol.
  • Szembe ne kerüljön, ne nyelje le.
  • Gyermekek kezébe nem kerülhet!
  • Gyermekeket, háziállatokat tartsa távol az alkalmazás helyétől!

Minősítése: III. forg. kat. szabadforgalmú irtószer

Hatóanyag: permetrin 1% (1 g/100 g)

A BROS Hangyairtó por 100g-os kiszerelésben tökéletes megoldást nyújt a hangyák ellen, Rendkívül erős méreganyagot tartalmaz, ami végzetes a rovarokra nézve, a fészek centrumába behordva pedig gyökeresen megoldja a felmerülő problémát. A házunkat, lakásunkat, otthonunkat ellepő hangyák többé így nem jelenthetnek gondot, hiszen a házilag alkalmazható hangyairtó szer használata sosem volt egyszerűbb, praktikusabb és hatékonyabb. Villámgyorsan hat, az erős kemikáliák miatt azonban fontos, hogy odafigyeljünk a kiszórásánál és kövessük az utasításokat, az előírást. Bőrrel sem szabad érintkeznie a szernek, ha ez megtörténne, azonnal mossuk meg jól alaposan az érintett ruhadarabot és bőrfelületet bőségesen vízzel és szappannal. Ha irritáció lép fel esetleg, akkor forduljunk a problémával orvoshoz.

Ha belekerül z ember szájába, vagy véletlenül valaki lenyeli a készítményt, azonnal öblítsük ki a szánkat bő vízzel, kezeljük aktív állati szénnel és szintén forduljunk orvoshoz. Ha szembe kerül a por, akkor pislogás nélkül 10 percig folyassunk csapvizet a szembe, majd forduljunk orvoshoz.

Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink