Schuller Prisma Signal Acryl aeroszol több színben 500 ml

2 890.- Ft / db
  • Gyártó: Schuller
  • Felhasználás szerint: akrilfesték
  • Felhasználás helye: Mindenféle felhasználásra
  • Tipus: jelölő spray

Gyorsan száradó, időjárásálló jelölő spray, magas fedő- és tapadóképességgel számos felületre. Mindenféle felhasználásra: építkezéseken, útépítésekben, mélyépítésben és erdőgazdálkodásban. A jelölő spray minden irányba permetezhető. A biztonsági kupak megakadályozza a véletlen fújást. Minden termék ólommentes pigmentekkel töltött és nem tartalmaz klór-fluorszénhidrogéneket (CFC).

Száradási idő:

  • porszáraz: 10 perc
  • érintésbiztos: 20 perc
  • teljes kikeményedés: 24 óra

Schuller Prisma Signal Acryl :

db
  • Részletes leírás
  • Szállítási és fizetési információk
Részletes leírás
Részletes leírás

A felületet alaposan meg kell tisztítani nedvességtől, zsírtól és szennyeződésektől, lepergő részektől. Fém felületnél távolítsuk el a rozsdát és rozsdamentesítővel kezeljük a felületet. Az optimális végeredmény csak megfelelő alapozással és a felület előkészítésével érhető el. Felhasználás előtt a palackot fel kell rázni (kb.1-2 perc). Felhordható a palackot függőlegesen tartva, kereszt irányban kb. 25-30 cmről. A felhordást több vékony rétegben végezze, hogy elkerülje a megfolyást. Kültéren, ha nem szélcsendes helyen végezzük a felhordást, a 25-30 cm-t 15 cm-re szükséges csökkenteni. Hideg időben a palackot melegítsük fel langyos vízben 20-25ºC-ra. 15ºC alatti hőmérsékleten ne alkalmazzuk. Felhasználás előtt nem látható helyen próbafújás javasolt. A kupakon jelölt szín és a lakkozott felület között árnyalatnyi eltérés lehetséges az alap minőségétől függően. Nem sárgul. Styroporra (hungarocel) nem alkalmazható. A palack öntisztító szeleppel van ellátva, így nincs szükség a szelep tisztítására. Ruhája és a munkafelület tisztaságának megőrzése érdekében védőruha használata és a munkafelület letakarása javasolt.

Szállítási és fizetési információk
Szállítási és fizetési információk

Webshopunkban háromféle fizetési mód közül választhat.

  • előreutalás, 
  • utánvétel, futárszolgálatnál ez készpénzben és  legtöbbször akár bankkártyával történhet.
  • készpénz, bankkártya,  amennyiben személyes átvétellel áruházunkban, Jászberényben szeretné átvenni a termékeket

Előreutalásról: A megrendelés során ezt a fizetési módot választó Vevő részére a bankszámlaszámot és minden utaláshoz szükséges információt a visszaigazoló e-mailben feltüntetünk. Amennyiben a vételár a számlán feltüntetett fizetési határidőig nem íródik jóvá, akkor a rendelést töröljük.

Szállítási módok:

  • csomag: amennyiben a vásárolt áru súlya és terjedelme megengedi, futárszolgálattal küldjük el a megrendelt termékeket, itt előreutalásra és utánvételes fizetésre van lehetősége.
  • raklapos kiszállítás: ebben az esetben csak előreutalással tud fizetni
  • személyes átvétel: készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással is fizethet

A rendelés leadása után minden esetben kap egy automatikus, rendszer által generált visszaigazolást, majd 48 órán belül kollégáink feldolgozzák megrendelését és e-mailben tájékoztatják a kiszállítás idejéről és módjáról illetve a fizetés részleteiről.

Szállítási határidő:

A webshopunkban található termékek átlagos szállítási ideje 3-10 munkanap, rendelhető termék esetén várhatóan 10-30 munkanap

Árak:

Az oldalon található árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a szállítási költséget!

A webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek, áruházunkban elképzelhető, hogy más árakat talál. Ha a webshopot csak tájékozódásra használja, az üzletben való vásárlás vagy rendelés előtt mindenképpen győződjön meg a pontos árról.

 


Hasonló termékeink