Menü

Legyen az Ön vállalkozása is Porotherm Partner!

A Wienerberger a Porotherm falazótéglák gyártója új hűségprogramot hívott életre kivitelező cégek számára. A programban részt vevők negyedévente értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

Az éves nyereményjáték végén a feltételeket teljesítő vállalkozások között egy Renault Master duplakabinos, platós kisteherautót sorsolunk ki!

További nyeremények:

  1. negyedév:

Ha jó zene szól, a munka is könnyeben megy az építkezésen! Nyerje meg a szuper hangminőségű és trendi designnal kivitelezett JBL Boomboxhangszórók egyikét az első negyedévben!

 

  1. negyedév:

Legyen trendi és fitt az okosórával! Intelligens személyi edző, továbbfejlesztett pulzusszám applikáció, kedvenc lejátszási listák, beépített magasságmérő. Mostantól aktívabb, motiváltabb és elérhetőbb lehet, mint valaha! Vigye haza ezt az ajándékot a második negyedévben!

 

  1. negyedév:

A modern Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller elegáns jármű, amely nem csak gyors utazást tesz lehetővé a városban, de rendkívül szórakoztatóvá is teszi azt. A repülőgépiparban használatos alumíniumból készült szolid, tartós konstrukciónak köszönhetően kényelmes utazást biztosít egyenetlen felületeken is, sőt a könnyed eső sem tesz benne kárt. Érjen célba most gyorsabban, vigye el az Ön vállalkozása ezt a praktikus eszközt a harmadik negyedévben.

  1. negyedév:

Lepje meg családját egy iRobot Roomba robotporszívóval! Nincs olyan háztartás, ahol ne tenne jó szolgálatot ez a csendes, okos kis készülék, ami kitakarít Ön helyett! Ez vár Önre a negyedik negyedév végén.

Mit kell tennie, hogy Programunk tagja lehessen?

Azok a kivitelezők/kőműves vállalkozók, akik Porotherm téglákkal dolgoznak, az általuk beépített termékekről szóló szállítólevelet egy nagyon egyszerű felhasználói felületre tölthetik fel.

  • Fotózza le azt a szállítólevelet, szállítóleveleket (minden oldalt), amin az Önök cége által beépített Porotherm termékek vannak feltüntetve;
  • látogasson el Partnerprogramunk weboldalára;
  •  adja meg telefonszámát;
  • töltse fel a fotókat szállítólevelenként külön-külön, egy szállítólevélnél a dokumentum minden oldalát külön fotózva!

Ezzel az egyszerű lépéssel máris megkezdte a „Porotherm téglák gyűjtögetését”.

A résztvevők körét és a részvételi feltételeket a program Részvételi Szabályzata tartalmazza!

Részletek a kivitelezoprogram.hu weboldalon. (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb

Legyen az Ön vállalkozása is Porotherm Partner!

Legyen az Ön vállalkozása is Porotherm Partner!

A Porotherm épít a hűségére. Legyen az Ön vállalkozása is Porotherm Partner! Vegyen részt a Porotherm Kivitelezői Partnerprogramjában! Nyerje meg cégének a vadonatúj Renault Master duplakabinos-platós kisteherautót!

A terazzo padlótól a greslapig - ismerd meg a különböző hidegburkolatokat!

A terazzo padlótól a greslapig - ismerd meg a különböző hidegburkolatokat!

Ha burkolatokról van szó, a házfelújítás előtt álló laikus nehezen igazodik el a végeláthatatlan választékban, még akkor is, ha konkrét elképzeléssel érkezett az üzletbe. Olyan sokféle hidegburkolattípus áll már a rendelkezésünkre, hogy úgy gondoltuk, érdemes tiszta vizet önteni a pohárba és sorra venni, mit takarnak az olyan fogalmak, mint a greslap, a kerámia vagy a terazzo. Burkolat kisokos következik! 

Tavaszi tisztasági festés - így frissítsd fel otthonod házilag!

Tavaszi tisztasági festés - így frissítsd fel otthonod házilag!

A tavaszi napsütésben hamar más megvilágításba kerülnek otthonunk színei, hangulatai és vele együtt apróbb hibái, de az is lehet, hogy egyszerűen csak rádöbbenünk, a természettel párhuzamosan mi is vágyunk egy kis megújulásra. Mielőtt azonban belevágnánk a "csináld magad" tisztasági festésbe érdemes átgondolni a munkafolyamatot, beszerezni az eszközöket és megtenni a szükséges előkészületeket. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, milyen lépéseket kell szem előtt tartani, ha úgy döntenénk, házilag oldjuk meg a festést.


 

Barkácsolnál? Ezeket az eszközöket szerezd be kezdőként!

Barkácsolnál? Ezeket az eszközöket szerezd be kezdőként!

Változó világunkban otthonunkban töltjük szabadidőnk nagy részét, így nem csoda, ha te is egyre többször gondolsz arra, hogy hobbibarkácsolásra adod a fejed. Ehhez nyújtunk most szakértő segítséget a legfontosabb eszközök összegyűjtésével, hogy már akár holnaptól belevethesd magad a fúrás-faragás rejtelmeibe.