Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros dekopírfűrész 2*4,0 Ah akkuval, kofferben

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 3 fokozatban állítható pengeelőtolás, valamint a 45° szögvágási kapacitás, optimális üzemidejét pedig az innovatív lítium-ion technológia biztosítja. A terméket praktikus kofferben szállítjuk, 2 db 4,0 Ah lítium-ion akkumulátorral, valamint egy 120 perces töltővel együtt.

db

Stanley Fatmax 18V 4,0 Ah akkumulátoros dekopírfűrész akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 3 fokozatban állítható pengeelőtolás, valamint a 45° szögvágási kapacitás, optimális üzemidejét pedig az innovatív lítium-ion technológia biztosítja.

Ár:
23.790 Ft

db

Stanley Fatmax 710W lengőpengés dekopírfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 710W lengőpengés dekopírfűrész hasznos és sokoldalú segítőtárs modellezéshez vagy más finommunkát igénylő vágásokhoz, melynek kifogástalan teljesítményét a 45° szögvágási kapacitás, valamint az állítható pengeelőtolás biztosítja – utóbbi tulajdonság a fűrészlap élettartamát is meghosszabbítja. A készüléket a mellékelt praktikus kofferben tárolhatja és szállíthatja.

Ár:
25.390 Ft

Teljesítmény:
750 W

db

Stanley Fatmax 650W körfűrész kofferben

A Stanley Fatmax 650W kézi körfűrész nélkülözhetetlen segítséget jelent a különböző faanyagok, fém, csempe vagy akár kábelek vágásához.  Karcsú, 650 W teljesítményű motorja, mely 5500 min^-1 fordulatszámot generál, szinte bármilyen vágási feladattal megbirkózik. A könnyen és gyorsan kezelhető mélységállító kar, valamint a pontosságot nagymértékben növelő lézer vonal segítségével precíz vágásokat ejthet a megmunkálandó anyagon. A terméket praktikus kofferben szállítjuk.

Ár:
36.290 Ft

Teljesítmény:
650 W

db

Stanley Fatmax 750W elektromos gyalu

A Stanley Fatmax elektromos gyalu a műhelyek elengedhetetlen tartozéka, hiszen erőteljes motorjának és keményfémbetétes, kétélű gyalukésének köszönhetően könnyedén és hatékonyan birkózik meg a fa felületekkel. A készülék 82 mm gyalulási szélességben, állítható fogásmélységgel dolgozik, miközben a finomköszörült alumínium talp segít abban, hogy a megmunkált felület mindig sima legyen.

Ár:
32.490 Ft

Teljesítmény:
750 W

db