Menü

Építőanyagok Építőanyagok

Barkácsáruk Barkácsáruk

Stanley Fatmax DS280 Toughsystem nyitott tároló

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A kiváló minőségű műanyagból készült DS280 nyitott szállítódoboz elsősorban robosztus kivitelével, valamint 29,5 literes űrtartalmával győzi meg a felhasználót: a nagy térben kényelmesen és rendezetten tárolhatók a különböző elektronikus eszközök és kábelek.

Anyagszükséglet:
29,5 l

Ár:
14.390 Ft

db

Stanley Fatmax DS150 Toughsystem koffer

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A szerszámok és kiegészítők tárolására szolgáló, 11,6 literes tárolókapacitással rendelkező DS150 szerszámosláda a legteljesebb mértékben megfelel minden biztonsági és ergonómiai követelménynek.

Anyagszükséglet:
11,6 l

Ár:
19.090 Ft

db

Stanley Fatmax DS100 Toughsystem szortimenter

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. Az átlátszó fedelű, 9 literes tárolókapacitással rendelkező DS100 rendszerező tökéletesen alkalmas apró szerszámok, kiegészítők és rögzítők szortírozására.

Anyagszükséglet:
9 l

Ár:
18.390 Ft

db

Stanley Fatmax Toughsystem tartó készlet

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A csomagban található 2 db lehajtható oldalfal célja, hogy praktikusan helytakarékossá tegye a Toughsystem tárolóelemeket - akár egyéni, akár kombinált állapotban.

Ár:
6.490 Ft

db

Stanley Fatmax Toughsystem kocsi

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A kifejezetten a Toughsystem tárolómodulokkal történő használathoz tervezett kocsi-targonca tökéletesen alkalmas szerszámok, szerszámgépek hatékony szállítására és tárolására.

Ár:
78.390 Ft

db

Stanley Fatmax Toughsystem DS450 tároló

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A kiváló minőségű, 35 literes tárolókapacitással rendelkező DS450 tároló a legteljesebb mértékben megfelel a felhasználói igényeknek mind teherbírás, mind pedig kombinálhatóság tekintetében.

Anyagszükséglet:
35 l

Ár:
40.790 Ft

db

Stanley Fatmax DS400 Toughsystem koffer

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A  nagyméretű (34,5 literes tárolókapacitással rendelkező), DS400 szerszámosláda a legteljesebb mértékben megfelel minden biztonsági követelménynek, és maximális védelmet nyújt szerszámai, szerszámgépei számára.

Anyagszükséglet:
34,5 l

Ár:
20.790 Ft

db

Stanley Fatmax DS300 Toughsystem koffer

A Stanley Fatmax Toughsystem termékcsalád célja, hogy mobil, moduláris tárolórendszert teremtsen a munkaállomás környezetében leginkább használatos szerszámok részére. A közepes méretű (19,6 literes), DS300 szerszámosláda a legteljesebb mértékben megfelel minden biztonsági követelménynek, és maximális védelmet nyújt szerszámai, szerszámgépei számára.

Anyagszükséglet:
19,6 l

Ár:
18.290 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack II szerszámosláda egység

A TSTAK innovatív és megbízható rendszer elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A 13,5 literes tárolókapacitású Stanley Fatmax Pro-Stack II szerszámláda egység a rendszer tagjaként lehetőséget ad az elektromos kéziszerszámok biztonságos elrendezésére és tárolására.

Anyagszükséglet:
13,5 l

Ár:
11.090 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack III szerszámláda mély fiókos egység

A TSTAK innovatív és megbízható rendszer elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A 9,5 literes tárolókapacitású Stanley Fatmax Pro-Stack III szerszámláda egység a rendszer tagjaként lehetőséget ad az elektromos kéziszerszámok biztonságos elrendezésére és tárolására.

Anyagszükséglet:
9,5 l

Ár:
12.090 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack IV szerszámláda 2 fiókos egység

A TSTAK innovatív és megbízható rendszer elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A 8 literes tárolókapacitású Stanley Fatmax Pro-Stack IV szerszámláda egység a rendszer tagjaként lehetőséget ad az elektromos kéziszerszámok biztonságos elrendezésére és tárolására.

Anyagszükséglet:
8 l

Ár:
13.990 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack tároló

A TSTAK, vagy más néven Fatmax Pro-Stack rendszer innovatív és megbízható elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A Stanley Fatmax Pro-Stack tároló a rendszer tagjaként lehetőséget ad a szerszámok biztonságos tárolására. Az eszközhöz névtáblát is mellékelünk.

Anyagszükséglet:
max. 20 kg

Ár:
7.890 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack V szortimenter egység

A TSTAK, vagy más néven Fatmax Pro-Stack rendszer innovatív és megbízható elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A 6,3 literes Stanley Fatmax Pro-Stack V szortimenter egység a rendszer tagjaként lehetőséget ad az elektromos kéziszerszámok biztonságos elrendezésére és tárolására.

Anyagszükséglet:
6,3 l

Ár:
10.090 Ft

db

Stanley Fatmax 18V Combo FMC625 + FMC705

A Stanley Fatmax 18V Combo akkumulátoros ütvefúró/csavarozó a szakemberek minden igényének megfelel, legyen szó a ház körüli, vagy akár a műhelyben és a garázsban végzett mindennemű munkáról, hiszen kétsebességes motorjának szinte semmi sem tud ellenállni. A csomag tartalmaz ezenfelül 2 db nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátort, egy akkumulátor-gyorstöltőt, valamint egy LED munkalámpát. A csomagot profi szortimenterben szállítjuk.

db

Stanley Fatmax Pro-Stack guruló egység

A TSTAK, vagy más néven Fatmax Pro-Stack rendszer innovatív és megbízható elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A Stanley Fatmax Pro-Stack alumínium szállítókocsi a rendszer tetszőlegesen (egyesével is megvásárolható elemekből) felépített tároló rendszerének munkahelyen történő könnyű mozgatását teszi lehetővé.

Anyagszükséglet:
max. 100 / 50 kg

Ár:
44.890 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack mobil alapegység

A 486x436x181 mm méretű Stanley Fatmax Pro-Stack mobil alapegységet 4 db 360°-ban forgó kereke teszi igazán praktikussá, hiszen 100 kilogrammnyi maximális terhével könnyedén manőverezhet az útjába kerülő akadályok között. A könnyű alapegységet oldalcsatjainak köszönhetően a termékcsalád többi tagjához hasonlóan további egységekkel kombinálhatja.

Anyagszükséglet:
max. 100 kg

Ár:
19.090 Ft

db

Stanley Fatmax Pro-Stack I szerszámláda egység

A TSTAK, vagy más néven Fatmax Pro-Stack rendszer innovatív és megbízható elemei úgy állíthatóak össze, hogy kiváló tárolási megoldásokat biztosítva minden tekintetben megfeleljenek az Ön igényeinek. A 14 literes tárolókapacitású Stanley Fatmax Pro-Stack I szerszámláda egység a rendszer tagjaként lehetőséget ad az elektromos kéziszerszámok biztonságos elrendezésére és tárolására.

Anyagszükséglet:
14 l / max. 30 kg

Ár:
13.790 Ft

db

Stanley Fatmax 18V akkumulátoros nedves-száraz porszívó akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 18V akkumulátoros nedves-száraz porszívó rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű készülék, amellyel a 28 perces üzemidő alatt könnyedén feltakaríthat minden szennyeződést. A tisztítható, 7,5 literes tartályba felszívhatja a durva, finom, nedves vagy száraz szennyeződéseket - sőt, akár a folyadékokat is! A porszívót 2,4 méter hosszú, rugalmas gumitömlővel és két különböző szívófejjel, akku és töltő nélkül szállítjuk.

Ár:
26.690 Ft

Teljesítmény:
300 W

db

Stanley Fatmax 18V 16Ga szögező, 2*2,0 Ah akku, koffer

A Stanley Fatmax 16Ga akkumulátoros szögbelövő hasznos segítséget nyújt az otthonában és a műhelyben is, ha javítási, felújítási munkálatokra kerül a sor. A készüléket kényelmesen igazíthatja a különböző megmunkálandó anyagokhoz, hiszen a szögek belövési mélysége a pontos végeredmény érdekében szerszám nélkül beállítható. A szögbelövőt praktikus kofferben szállítjuk, 2 db 2,0 Ah lítium-ion akkumulátorral és töltőkészülékkel együtt.

db

Stanley Fatmax 18V 16Ga szögező akku és töltő nélkül

A Stanley Fatmax 16Ga akkumulátoros szögbelövő hasznos segítséget nyújt az otthonában és a műhelyben is, ha javítási, felújítási munkálatokra kerül a sor. A készüléket kényelmesen igazíthatja a különböző megmunkálandó anyagokhoz, hiszen a szögek belövési mélysége a pontos végeredmény érdekében szerszám nélkül beállítható. A gáz nélküli üzemmód rendkívüli energiamegtakarítást eredményez.

Ár:
73.790 Ft

db