A BARAKK.HU nyitó oldalra lépésBarakk Kft.   5100 Jászberény, Nagykátai út 17.   Tel: +36-57-415070   Kapcsolat Kapcsolat   Honlap térkép Honlap térkép   
 

Aktuális akcióink:
 

Semmelrock

SEMMELROCK STEIN + DESIGN

A design, mely elvarázsol és a példák, melyeket a SEMMELROCK STEIN + DESIGN mutat, magukkal ragadóak és egyben megmutatják, hogy igényes koncepciókat és mesteri ötletekethogyan lehet stílusosan megvalósítani, legyen az terasz, kerti út, a ház bejárata, garázsfelhajtó, vagyközterület, mint pl. sétálóutca, kulturális épületek környéke, szállodák, bevásárlóközpontok.

A SEMMELROCK lehetővé teszi, hogy Ön környezetét hangulatossá és egyedivé, stílusában lenyűgözővé, funkciójában tökéletessé tegye. Bízunk benne, hogy örömét leli majd az egyedi formákban és olyan anyagokat kínálunk, melyek magukkal ragadóak. Kiemelkedő minőségű termékeinkből széles választék áll rendelkezésre, így pl. innovatív lap- és térkőrendszerek, paliszádok, cölöpök és falazókövek átfogó kiegészítő elemekkel, mint tám- és kerítésrendszerek, szegélyek. Engedjen szabad teret álmai megvalósításának és merüljön el a SEMMELROCK világában.

 

 

Az anyag

Nem sok ember van tisztában a beton kvalitásával, sokoldalúságával és természetességével. A mi exkluzív STEIN+DESIGN, vagyis KŐ+FORMATERVEZÉS termékötleteink jó okkal betontermékek: ezt az anyagot végtelenül sokféle variációban lehet alakítani. Ellenállóképes, tartós, időtlenül szép és kívül-belül természetes ásványi szerkezetű anyagokból áll.

Beton és természetes kőzet

A betonfelületeket sokféleképpen lehet megmunkálni. Vagy természetes kőzetadalékokkal vannak feldolgozva, vagy kiváló minőségű, nemes kemény kőzetzúzalékokból állnak. Ezek úgyszintén szórhatók, csiszolhatók, strukturálhatók...

Beton és szín

Mivel a beton természetes anyagokból - kavics vagy nemeszúzalékok, homok, cement és víz - áll, a színe is természetes változásoknak van kitéve. Elég egy kicsivel világosabb homok vagy valamivel sötétebb cement, és a szín máris kissé eltérő. Mi kiváló minőségű, ibolyántúli sugárzással szemben ellenálló és tartós vas-oxid festéket használunk. Egy terméksorozat egyes méretei közötti kisebb mértékű színeltérések a gyártástól függenek, és kihangsúlyozzák köveink természetes jellegét.

Beton és környezet

A beton természetes anyagokból készül, és természetesen is viselkedik. Ez annyit jelent, hogy melegben kissé kitágul, hidegben pedig összehúzódik. A légköri hatásoktól és az igénybevételtől függően simának vagy érdesnek látszik, és természetesen reagál a szennyeződésekre is. Így az idegen eredetű részecskék (pl.: nedves lomb, virágpor, virágcserepek, gyümölcs, grillezőzsiradék stb.) pontszerű elszíneződéseket idézhetnek elő, amelyek a természetes légköri viszonyok között ismét feloldódnak. A rozsda ellen (pl. fémreszelékek esetén) speciális tisztítószereket lehet kapni a szakkereskedelemben. Az évek folyamán a felületen képződő "patina" "nemessé" teszi a felületet.

 Mészkivirágzások

A betonon olykor-olykor képződő világos foltok vagy szürke fátylak esetében úgynevezett kivirágzásokról van szó. Ezek technikailag elkerülhetetlenek. Az idő folyamán a normál légköri hatások mellett ezek a kivirágzások ismét eltűnnek, mivel itt egy fizikai folyamatról van szó.

Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://barakk.hu/d376-Semmelrock.doc


 
Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére
BARAKK.HU címlap | Térkép | Kapcsolat|Honlap térkép

Építőanyag | Fürdőszoba | Kivitelezés | Beruházás | Szolgáltatás | Tudásbázis

Adatvédelmi nyilatkozat | A barakk.hu honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti


Készítette, üzemelteti:
 WWW.MAXELINE.HU
 
Powered by MaXeline MXCMS8
 - CMS, hosting megoldások
 Barakk céginformáció
CégtörténetKapcsolat, elérhetőség
KertészetÉpítőanyagFürdőszobaKivitelezésBeruházás
Aktuális akciókAkciók archívum
ÉpítőanyagFürdőszobaKivitelező partnereink
Hírlevél ismertetőHírlevél feliratkozásHírlevél beállítások, adatok módosításaHírlevél leiratkozásElfelejtett jelszó a hírlevélhez
Cím, telefonszám, elérhetőségTérképOnline üzenetküldés
Letölthető háttérképekTudásbázis, fogalomtár