A BARAKK.HU nyitó oldalra lépésBarakk Kft.   5100 Jászberény, Nagykátai út 17.   Tel: +36-57-415070   Kapcsolat Kapcsolat   Honlap térkép Honlap térkép   
 

Aktuális akcióink:
 

A Leier Kéményrendszerek előnyei

/uploads/Z3/zX/Z3zX_r5BZ2lriNjDA1eB6Q/robbantott_haz_thumb.jpg
Komplett rendszer


A Leier kémények tervezése során gondosan ügyeltek a fejlesztők arra, hogy mindhárom típus esetében komplett rendszert tudjunk kínálni az építtetők számára és ezzel nagyon sok kellemetlenségtől óvjuk meg Önöket. Ki ne emlékezne olyan esetre, amikor a megvásárolt termékhez apróságnak tűnő elemek hiányoztak és ezek természetesen mindig összeépítés közben derültek ki. A Leier kémények vásárlásakor igényei pontosítása után ez nem fordulhat elő, a rendszereink minden esetben kompletten szereltek, velük az építés során nem lesz hiányérzetük.

Szakképzett tanácsadó kollégáink állnak rendelkezésükre tervezéstől a kivitelezésig. 8 üzemünk és több száz kereskedő partnerünk garantálja az Ön által elvárt gyors, pontos és színvonalas kiszolgálást az ötlettől a megvalósulásig.
/uploads/Gu/_F/Gu_FRSyZmHPXGS77QW25zg/energiahordozok.jpg
Megoldás minden tüzelési módra


A Leier kémények típusválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy mindenfajta tüzelőanyaghoz mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb megoldást. Kéményrendszereink közül választhat fatüzeléshez, vegyestüzeléshez, gázfűtéshez vagy olajfűtéshez illetve a bioenergiával való tüzeléshez kéményt.
/uploads/Ia/I9/IaI9fVOwFhLhMWNHpgS7IA/lt_samott_hart.jpg
Nedvességre, savra ellenállóság


A Leier kéményrendszerek „lelke”a németországi Hart Keramik által gyártott béléscső. A német hagyományoknak megfelelően nagyon magas minőségi színvonalon készült samott cső garantáltan képes több évtizedig is ellenállni a kémény üzemelése során keletkező, előforduló káros folyamatoknak.
/uploads/CN/hh/CNhh2Hu8R9HD1Jonx5PSvA/liapor.jpg
Természetes anyagokból készül


A természet adta anyagokat felhasználva terveztük kéményrendszereinket. Úgy a köpenyek gyártásához szükséges, azok jó hőszigetelését biztosító agyag golyók, mint az ősi agyagból égetett samottcsövek, vagy ásványi anyagokból nyert hőszigeteléseink a hagyományok tiszteletét tükrözik, melyeknek a legkorszerűbb gyártástechnológiával való ötvözése együtt jelentenek természetes és egyben műszakilag tökéletes megoldást.
/uploads/ZL/hq/ZLhqaBCIIC0q3AeLjdSJIA/fakockak.jpg
Egyszerű, gyors építhetőség


A Leier kéményrendszerek kivitelezése egyszerű, mivel a különböző elemek méreteit úgy alakítottuk ki, hogy azok harmonizáljanak egymással. Rendszereink főbb elemeinek magassága 33 cm, így 3 db-ból gyorsan felépíthető egy méter kémény. Az egyszerű építhetőséget biztosítják a szinte építőkocka-szerűen egymáshoz illeszthető elemek, ill. minden kéményünkhöz biztosított, illusztrált beépítési útmutatónk.
/uploads/ki/Yt/kiYtqnUYZgwnQuwWqQE3gw/garanciapecset_kemeny.jpg
Megbízhatóság


Kéményeink a fejlesztéseknek, alkalmazott anyagoknak köszönhetően a legmostohább körülmények között is észrevétlenül és megbízhatóan működnek. Kéményrendszereinknél társaságunk 33 év garanciát vállal azok kiégés-biztonságára és savállóságára. A kéményeink valós élettartama ennek akár a dupláját is elérheti.
Egy kéménytest alkalmazásával több tüzelési mód

Magyarországon csak a Leier kéményrendszerek nyújtanak olyan nagyfokú tervezői, kivitelezői szabadságot, amely biztosítja hogy egy kéménytestben variálni lehessen a zárt égésterű tüzelőberendezéshez alkalmas rendszert az egyéb tüzelési móddal.
/uploads/tw/6c/tw6cWp_IVL4LrgC9nCERwg/kombinalhatosag.jpg
Kombinálhatóság szellőzéssel


Kéményrendszereink biztosítják, hogy a szellőzős köpenyelemeink választásával a lakóterünk gravitációs, mesterséges szellőztetését megoldjuk. A szellőzőkürtő egyúttal alkalmas különböző technológiai- és egyéb vezetékek (mint TV-kábel, riasztóvezeték, stb), akár utólagos, födémbontás nélküli elhelyezésére.Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://barakk.hu/d250-A-Leier-Kmnyrendszerek-el-145-nyei.doc 
Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére
BARAKK.HU címlap | Térkép | Kapcsolat|Honlap térkép

Építőanyag | Fürdőszoba | Kivitelezés | Beruházás | Szolgáltatás | Tudásbázis

Adatvédelmi nyilatkozat | A barakk.hu honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti


Készítette, üzemelteti:
 WWW.MAXELINE.HU
 
Powered by MaXeline MXCMS8
 - CMS, hosting megoldások
 Barakk céginformáció
CégtörténetKapcsolat, elérhetőség
KertészetÉpítőanyagFürdőszobaKivitelezésBeruházás
Aktuális akciókAkciók archívum
ÉpítőanyagFürdőszobaKivitelező partnereink
Hírlevél ismertetőHírlevél feliratkozásHírlevél beállítások, adatok módosításaHírlevél leiratkozásElfelejtett jelszó a hírlevélhez
Cím, telefonszám, elérhetőségTérképOnline üzenetküldés
Letölthető háttérképekTudásbázis, fogalomtár