Menü

Okoslámpák, nem csak okos otthonokba

Napjainkban már rengeteg lehetőségünk van, hogy modernebbé és ezáltal kényelmesebbé tegyük otthonunkat. Mindenki ismeri már az automatikus locsolórendszereket vagy éppen a programozható hőszabályzókat (termosztát, légkondi). Most elérkezett az ideje, hogy a fény is úgy viselkedjen, ahogyan mi szeretnénk. Bemutatjuk az EGLO okoslámpákat!

EGLO CONNECT bel- és kültéri lámpák

Képzeld el, hogy egy távirányító vagy egy telefonos alkalmazás segítségével tudod változtatni a fényforrásod ill. a lámpád színét, fényerejét és a színhőmérsékletét is. Fel- és lekapcsolhatod, vagy éppen időzítheted. Akár 16 millió szín és 50 ezer fehér színárnyalat közül választhatsz.

Használatuk rendkívül egyszerű, csupán két dologra van szükséged:

  • egy EGLO CONNECT lámpára / fényforrásra
  • egy EGLO CONNECT távirányítóra vagy egy okostelefonra ingyenesen letölthető applikációra

Mit is nyújt neked egy ilyen okoslámpa?

  • Kényelmet, hiszen nem kell felállnod lámpát kapcsolgatni. Ha az emeleten felkapcsolva maradt egy lámpa, azt könnyedén a földszintről is le tudod kapcsolni.
  • A termékek Bluetooth technológiát használnak, nincs bonyolult telepítés.
  • Internet hozzáférés csak az üzembe helyezéshez, az első bejelentkezéshez, illetve az egyes frissítésekhez kell.
  • A világ bármelyik színére állíthatod és a fényerőt fokozatmentesen szabályozhatod.
  • Időzítheted, hogy a lámpa mikor kapcsoljon fel-, és le. Például, ha akarod, reggel hatkor magától felkapcsol a lámpa a hálóban, melletted, az általad beállított fényerővel és színnel, színhőmérséklettel.
  • Disco funkció: ha bekapcsolod, a zene ütemére változik a fényerő és a szín.
  • Ha több EGLO connect lámpád/fényforrásod is van, lehetőséged van arra is, hogy nagyobb távolságból is vezéreld. A MESH technológiának köszönhetően ugyanis az EGLO connect lámpák egy hálózatott alkotnak, így ha max. 12 m-enként teszel fel egy lámpát/fényforrást, akkor a 12 m-es hatótávolságot minden egyes újabb lámpával növelheted.
  • Ha profibban akarod használni, akkor akár csoportokat is alkothatsz a lámpákkal, és az egyes csoportokat egyszerre, és ugyanúgy vezérelheted, programozhatod: például a folyosó, és a fürdő lámpáinál beállíthatod, hogy reggel kapcsoljon fel, így amikor felkelsz, világosban mehetsz a fürdőig. Ugyanezt megteheted este: akár beprogramozhatod az összes lámpát arra, hogy 22.30-kor kapcsoljanak le maguktól. Mindenhol. Vagy fokozatosan csökkentve a fényerőt és változtatva a színhőmérsékletet (egyre melegebbre), hogy testben és lélekben is felkészülhess a nyugodt éjszakai alvásra.

A EGLO CONNECT kültéri lámpák funkcióiban nagyon hasonlóak a fentiekhez, minden megvan bennük, ami kültéren hasznos lehet. Jellemzően csak a fényerejüket lehet változtatni, a színt és a színhőmérsékletet nem (kivéve: MONTERLO-C és NEMA 1-C kerti lámpák). Mindegyik minimum IP44 védettségű (fröccsenő víz ellen védett), így a legtöbb helyre felszerelhető. Van lehetőség EGLO CONNECT szenzort (mozgásérzékelő és alkonykapcsoló) kapcsolni hozzájuk, így mikor esteledik a lámpák elkezdenek halvány fénnyel világítani, hogy nagyobb biztonságban tudja házát. Ha hazaérkezik valaki, az eddig halvány fénnyel világító lámpák egyre erősebb fényre kapcsolnak, hogy biztonságosan eljusson a bejáratig.

Fényforrások

Ez a legegyszerűbb módja, ha okos világítást szeretnénk az otthonunkba telepíteni, hiszen így nem kell az egész lámpát lecserélni. Ránézésre nagyon hasonlít egy hagyományos égőhöz / fényforráshoz, azonban funkcióiban jóval többet tud. Gyakorlatilag csak a korábbi izzót kell kicserélni egy EGLO CONNECT fényforrásra, majd pár lépésben összehangolni a távirányítóval és már uraljuk is a fényt.

Connect Plug és Plug Plus dugalj

Egy okos dugalj, ami ellenőrzi az energiafelhasználásodat. Minden készülékedet okossá teheted vele: nemcsak a lámpáidat, hanem akár a kávéfőződet, vízforralódat, tv-det, ventillátorodat is be- és kikapcsolhatod. Csak egy érintés, és máris az egész házadat szabályozod. A Plug Plus segítségével, akár távolról is tudod vezérelni otthonod, Wifi-n keresztül.

Asztali lámpa extra funkciókkal

Ha LED asztali lámpákról van szó, akkor már nem kell egy funkcióval megelégednünk. Lehetőségünk van ezek fényét is tetszésünk szerint szabályozni, például semlegesfehérre állíthatjuk, ami segít a koncentrációban, ha sokáig dolgozunk. Választhatunk olyat, amely éjjeli fény funkcióval rendelkezik vagy éppen órával és hőmérővel. Egy beépített vezeték nélküli töltős lámpa segítségével könnyedén tölthetjük telefonunkat az asztalon, elég csak ráhelyeznünk. Sőt, létezik olyan, amit USB-ről is működtethetünk, ezáltal könnyen hordozhatóvá válik. Egy biztos, mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

EGLO SHOP in SHOP

Tudjuk, a lámpa egy olyan termék, amit élőben is látni kell ahhoz, hogy eldönthessük, szeretnénk-e megvásárolni. Ebből a célból jött létre az EGLO SHOP in SHOP (üzlet az üzletben) hálózat, hogy az ország több pontján is megnézhessék a vásárlók működés közben a lámpákat, átlássák a választékot és szakértő segítséget kapjanak. Hosszú kereskedelmi kapcsolatunk után nem volt kérdés, hogy a Barakk Barkácsáruház is csatlakozik ehhez a hálózathoz, így biztosítva a legmagasabb színtű kiszolgálást vásárlóinknak. Térjen be hozzánk és kérje kollégáink segítségét az EGLO LED lámpáival kapcsolatban, vagy kérjen weboldalunkon ajánlatot!

 

 

Legfrissebb

Latexfesték a foltos falak ellen

Latexfesték a foltos falak ellen

Otthonunk tisztasága és rendezettsége sokat elárul rólunk. Sajnos vannak olyan részletek, amelyeket nem tudunk befolyásolni, akármennyire is igényesek vagyunk. Ilyen például a falak koszolódása, amin könnyedén megjelennek a mindennapi szennyeződések, a főzésnek vagy éppen gyermekeinknek köszönhetően. Szerencsére már erre is van megoldásunk: a Poli-Farbe Premium matt latexfesték.

Okoslámpák, nem csak okos otthonokba

Okoslámpák, nem csak okos otthonokba

Napjainkban már rengeteg lehetőségünk van, hogy modernebbé és ezáltal kényelmesebbé tegyük otthonunkat. Mindenki ismeri már az automatikus locsolórendszereket vagy éppen a programozható hőszabályzókat (termosztát, légkondi). Most elérkezett az ideje, hogy a fény is úgy viselkedjen, ahogyan mi szeretnénk. Bemutatjuk az EGLO okoslámpákat!Napjainkban már rengeteg lehetőségünk van, hogy modernebbé és ezáltal kényelmesebbé tegyük otthonunkat.